pucio79 pisze:krynia08 pisze:LASKA MA ZA DOBRZELEJEM PUCIO KOTAX2????
![]()
![]()
no lejem bo ja myślałam, że problema ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:krynia08 pisze:bo u Pucia czuć wielgachne miasto![]()
![]()
nie słoma z buciczków
![]()
![]()
![]()
jestes z miasta to widac tralala![]()
i słychać i czuć, jeszcze raz
AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:kotx2 pisze:pisałam na wnerwionychwczoraj TŻ uparł się ,zeby mi kupic złoty pierscionek w prezencie
,byliśmy razem u jubilera ,wybrałam z opalem,kupił ,przyjechaliśmy do domu i dziś rano stwierdziłam ,ze niby mi się podoba ,niby nie ,rany co za baba doorna ze mnie
juz mnie boli głowa ...ale mam zmartwienia co
![]()
jak kupił to trzeba nosić i nie narzekać
Można oddać w dobre ręce![]()
pucio79 pisze:Można oddać w dobre ręce![]()
krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
kotx2 pisze:pucio79 pisze:Można oddać w dobre ręce![]()
tez tak pomyślałam w pierwszej chwili
![]()
,ale TŻ-owi było by przykro ,wiecie jak to jest z facetami
![]()
ogonia pisze:krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
no wiesz co Kryniu nogi myc![]()
takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogole chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb
![]()
![]()
ogonia pisze:krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogule chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb
![]()
![]()
krynia08 pisze:ogonia pisze:krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogule chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb
![]()
![]()
a co pisać marudzie? że dzień kobiet?![]()
![]()
![]()
piszemy do tż i licytacja na skarbonce za taki klejnot
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:ogonia pisze:krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ![]()
![]()
![]()
![]()
a co pisać marudzie? że dzień kobiet?![]()
![]()
![]()
piszemy do tż i licytacja na skarbonce za taki klejnot
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości