KS-w tarapatach str 85

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 14:22 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:LASKA MA ZA DOBRZE :P LEJEM PUCIO KOTAX2???? :ryk: :ryk: :ryk:

no lejem bo ja myślałam, że problema ma :ryk:

Obrazek
krynia08

Post » Czw kwi 28, 2011 14:23 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

AniaWrocław pisze:
kotx2 pisze:
krynia08 pisze:bo u Pucia czuć wielgachne miasto :ryk: :ryk: :ryk: nie słoma z buciczków :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jestes z miasta to widac tralala 8) :D

i słychać i czuć, jeszcze raz :ryk:

pani z miasta, doopa ze wsi :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw kwi 28, 2011 14:23 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

AniaWrocław pisze:
pucio79 pisze:
kotx2 pisze:pisałam na wnerwionych :( wczoraj TŻ uparł się ,zeby mi kupic złoty pierscionek w prezencie :( ,byliśmy razem u jubilera ,wybrałam z opalem,kupił ,przyjechaliśmy do domu i dziś rano stwierdziłam ,ze niby mi się podoba ,niby nie ,rany co za baba doorna ze mnie :? juz mnie boli głowa ...ale mam zmartwienia co :roll: :oops:

jak kupił to trzeba nosić i nie narzekać :!:

Można oddać w dobre ręce :ryk: :ryk:

:ryk: tez tak pomyślałam w pierwszej chwili 8O :mrgreen: ,ale TŻ-owi było by przykro ,wiecie jak to jest z facetami :mrgreen: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw kwi 28, 2011 14:24 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw kwi 28, 2011 14:25 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

Można oddać w dobre ręce :ryk: :ryk:[/quote]
:ryk: tez tak pomyślałam w pierwszej chwili 8O :mrgreen: ,ale TŻ-owi było by przykro ,wiecie jak to jest z facetami :mrgreen: :ryk:[/quote]

kupi następny :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Post » Czw kwi 28, 2011 14:27 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

pucio79 pisze:Można oddać w dobre ręce :ryk: :ryk:

:ryk: tez tak pomyślałam w pierwszej chwili 8O :mrgreen: ,ale TŻ-owi było by przykro ,wiecie jak to jest z facetami :mrgreen: :ryk:[/quote]

kupi następny :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]
wole nie ryzykować :mrgreen: no ale normalnie załamkę mam :evil: w sumie nie jest brzydki ale jakoś tak nie mam przekonania do niego,muszę se ponarzekać :( wybaczcie :? :D

kotx2

Post » Czw kwi 28, 2011 14:27 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ :ryk: :ryk: :ryk:

no wiesz co Kryniu nogi myc :mrgreen: :mrgreen: takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogole chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw kwi 28, 2011 14:28 przez ogonia, łącznie edytowano 1 raz
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 28, 2011 14:28 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

krynia08 pisze:za takie klejnoty, trzeba Mu nogi umyć i wodę wypić A NIE MARUDZIĆ :ryk: :ryk: :ryk:

i jeszcze głowa boli :roll:
za taki prezent głowa przez m-c nie może boleć :mrgreen:

pucio79

Post » Czw kwi 28, 2011 14:29 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

kotx2 pisze:
pucio79 pisze:Można oddać w dobre ręce :ryk: :ryk:

:ryk: tez tak pomyślałam w pierwszej chwili 8O :mrgreen: ,ale TŻ-owi było by przykro ,wiecie jak to jest z facetami :mrgreen: :ryk:

kupi następny :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]
wole nie ryzykować :mrgreen: no ale normalnie załamkę mam :evil: w sumie nie jest brzydki ale jakoś tak nie mam przekonania do niego,muszę se ponarzekać :( wybaczcie :? :D[/quote]

Jak Ci to pomoże to sobie ponarzekaj :mrgreen:

pucio79

ogonia pisze:

no wiesz co Kryniu nogi myc :mrgreen: :mrgreen: takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogole chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahahah dzięki poprawiłyscie mi humor :mrgreen:

kotx2

ogonia pisze:

no wiesz co Kryniu nogi myc :mrgreen: :mrgreen: takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogule chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a co pisać marudzie? że dzień kobiet? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: piszemy do tż i licytacja na skarbonce za taki klejnot :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw kwi 28, 2011 14:30 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

krynia08 pisze:
ogonia pisze:

no wiesz co Kryniu nogi myc :mrgreen: :mrgreen: takie prezenty to powinne byc w standardzie i z wdziecznosci ze Kotx wogule chce z nim być i ze to ogromne szczescie miec taki skarb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a co pisać marudzie? że dzień kobiet? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: piszemy do tż i licytacja na skarbonce za taki klejnot :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

teraz będzie o klejnotach :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Post » Czw kwi 28, 2011 14:31 Re: Została Ci jaka dycha po Świętach?

na nogi i klejnoty :mrgreen: bedzie czas wieczorem 8) tymczasem umyłam podłogę ale jakos wody nie miałam ochoty pić,za dużo siersci :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw kwi 28, 2011 14:31 przez kotx2, łącznie edytowano 1 raz

kotx2

krynia08 pisze:
ogonia pisze:

Krynia jak zwykle ma genialne pomysly :ryk: :ryk: :ryk: na bazarek z klejnotem :ryk: :ryk:

za to wypije :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

klejnoty to som w galotach :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]