DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 16:28 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

JaEwka pisze:Ojej już 31 strona a ja dopiero weszłam :roll: No nic lepiej późno niż wcale :mrgreen:

i słusznie-dobrze że jesteś :ok: :D witamy

Marzenia-kciuki zawsze i nieustająco.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 12, 2011 17:34 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

To ja się melduję na wątku :D Lunce się rzeczywiście udało. Będzie na pewno szczęśliwa.

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Sob lut 12, 2011 17:35 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Pojechały... :roll:

Lunka :kotek: :1luvu: ze swoją Dużą-Hanią :1luvu: -widać że to miłość od pierwszego wejrzenia :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Ozymandias z Mamą i z koleżanką :D (po cichu powiem że zakochaną w Bąblu 8) )

oraz Erin z Marcelibu które były w odwiedzinach u księcia Promysia. :1luvu: :kotek: :1luvu:

Pierogi Erin-bajeczne-zupełnie inne niż znane mi dotąd pierogi ale pycha (dla Edyci :D na osobistą prośbę odłożone 3 :oops: )

Cała wycieczka zachwycona zwłaszcza powaląjącą urodą Carlita ale też i reszty zwierzyńca :piwa:

A pani od Melci (córka weta) nie dzwoni-szkoda :roll: ,natomiast dzwonił już dwa razy- że czeka na Melę b.miły i rozsądny pan (w tyle słychać podpowiadającą mu żonę-dlatego go nie zbyłam-wiem mam świra :oops: :roll: ,wstyd mi ale nic nie poradzę..)
Jutro o 12-tej jestm umówiona z Panem i jeśli p.Karolina się nie odezwie to dam mu Melę bo czuję że będzie tam miała jak w puchu :D

A dziś oooczywiście Melcia śpi z ......nami :roll: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 17:42 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lut 12, 2011 17:35 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Ozymandias pisze:To ja się melduję na wątku :D Lunce się rzeczywiście udało. Będzie na pewno szczęśliwa.

no nareszcie :piwa: :piwa: :piwa:

smarti

Post » Sob lut 12, 2011 17:45 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

:piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Sob lut 12, 2011 17:51 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Cieszę się, że się banerek spodobał :oops:
Ja wczoraj uciec musiałam, a tak jeszcze liczyłam, że zobaczę Twoją reakcję, ale dziś zobaczyłam i też się ucieszyłam, że tak Ci się podoba...

Fajnie, że Luna dobrze trafiła. Koleżanki Ozymandias to fajne są, najpierw Luna, to może i Bąblowi się uda... :>
I pewnie, niech Mela jedzie do swojego królestwa :)

Szkoda tylko, że nikt o Mojita nie dzwonił. Złe ogłoszenia zrobiłam na pewno :/ Ale jeszcze się chłopak doczeka :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 12, 2011 17:54 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Nieeeee :!: :!: :!: :!: :!:
Piszę maile z Panią zakochaną w Mojito..
ale na razie ciiiii.... 8) 8) 8) 8) 8)

smarti

Post » Sob lut 12, 2011 18:54 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Aaaaa.. jaki ruch w dt smarti! Jedne przychodzą, drugie wyjeżdżają.... smarti, jesteś pewna, że każdy bierze tego kota po którego przyjechał? I czy na pewno goście (Erin i Marcelibu) nie wzięły w kieszeni Promysia? :ryk: :ryk: :ryk:

nie wiem czy nadążasz z aktualizacją pierwszej strony - spojrzę później :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 12, 2011 19:15 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Noooo to super.
To ja może za Bąbla się wezmę..? Czy za Trisię..?
Wybierz któreś przy wolnej chwili (ale rozumiem, że to nie dziś i nie jutro ;) przy takim ruchu...), wyślij tekst podstawowy i zdjęcia na maila i ruszam z ogłoszeniami :)

Szalony Kot

Post » Sob lut 12, 2011 20:31 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Za dwójkę? Tylko smarti musi się zabrać za tekst i zdjęcia :ok: :ok: :ok: :ok:
Szalony Kocie - służy Ci chorowanie, oj bardzo :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 12, 2011 20:57 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Wiem wiem, mogłabym całymi dniami leżeć i reklamować koty ;)
Za dwójkę lub jedno po drugim...
I nie ma pośpiechu :)

Szalony Kot

Post » Sob lut 12, 2011 21:07 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Co słychać u naszych Rybniczanek?

Dzisiaj odebrałam transporterki i umowę przywiozła do Rybnika Sunshine307. Bardzo jej za to dziękuje.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob lut 12, 2011 22:33 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Zostało już tylko 60 cegiełek!
Rozsyłajcie do znajomych, wklejajcie link na FB, do końca aukcji 4 dni, uda nam się wykupić wszystkie cegiełki :)

A Ty Smarti szykuj fakturę ;)

Szalony Kot

Post » Sob lut 12, 2011 22:46 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Na odpowiednie dane!! :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]