[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 20:54 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Ciociu Moho,
rosołek Twego tajemnego przepisu dziś został podany Migdasiowi i Migdas go zjadł!
Słoiczek starczy do świąt, bo Migdas je takie bardziej ptasie porcyjki, ale JE!
Dziękujemy z Migdasiem i pozdrawiamy Mańka - alpinistę!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw kwi 21, 2011 20:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniek :1luvu: Ty łobuzie - no do alpinisty musi jeszcze poćwiczyć. Moja Stokrotka ostatnio odkryła, że można chodzić po ramie otwartego okna i fajnie dotyka się głową sufitu :strach:
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt kwi 22, 2011 7:23 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniek jest wszechstronnie utalentowany. Ujawnia swoje talenty stopniowo, żeby nie wprawić w zakłopotanie innych ssaków zamieszkujących jego królestwo. :1luvu:

A jak zdrowie, infekcja już przeszła?

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt kwi 22, 2011 10:58 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś jeszcze na antybiotyku, bo są nadal zmiany osłuchowe, ale nie ma kataru ani nie kaszle, za to wczoraj zjadł kolację swoją + dokładka a potem obrobił michy czterem innym kotom :evil: co daje w sumie 3/4 puszki Felixa za jednym zamachem!!!!!! Gdzie to wszystko się zmeściło w tym chudzielcu?! Ale wolę tak, niż jak obrażał się na każde danie oprócz 3 łyżeczek rosołku...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt kwi 22, 2011 11:00 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

magaaaa pisze:Ciociu Moho,
rosołek Twego tajemnego przepisu dziś został podany Migdasiowi i Migdas go zjadł!
Słoiczek starczy do świąt, bo Migdas je takie bardziej ptasie porcyjki, ale JE!
Dziękujemy z Migdasiem i pozdrawiamy Mańka - alpinistę!

:piwa: Migdasiu, na dobre zdrówko! Zdrowiej kocino i nabieraj siły, nowe życie przed tobą! Trzymamy z Mańkiem kciuki za Was :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt kwi 22, 2011 12:06 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Dziś ugotowałam rosołek na wolowince, wołowinkę zmieliłamz marchewką.
Zobaczymy co Migdał na to powie.
Generalnie byłoby milo, gdyby nie zasmakował zanadto w recovery bo pójdę z torbami.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt kwi 22, 2011 12:15 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha, ale następnym razem, to nie kładź Panu mięska na suszarce, bo się zbędeni przemęcza :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Jest boski! :1luvu:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt kwi 22, 2011 22:41 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

O matko, widze, ze tu sie tworzy klub gotujących rosołki ! :ryk:
Nie pozostanie mi pewnie nic innego, jak tylko dołączyć do tego zacnego grona, a co! leon nie moze miec gorzej! 8)

Całuski dla łobuziaczka Manieczka :1luvu:

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Sob kwi 23, 2011 19:41 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś wraz z obsługą naziemną i współtowarzyszami kociej doli składają wszystkim dwu-i czworonożnym przyjaciołom życzenia zdrowych, spokojnych świąt! :1luvu: (Maniek dzisiaj zalatany, gotuje, próbuje, pomaga. Teraz wżera sałatkę jarzynową w fazie: marchewka+pietruszka+ziemniak. Cóż, nie samym mięsem Maniuś żyje... :mrgreen: )
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto kwi 26, 2011 20:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Jak tam cioteczki po świętach? Zdrowe? Nie ma niestrawności? Bo np. kolega Maniek to pomylił Wielkanoc z Bożym Najedzeniem i dostał za przeproszeniem mega-sraczki! A ja o mało zawału nie dostałam kiedy wczoraj rano odkryłam, że brakuje PÓŁ BABY CYTRYNOWEJ, którą nieopatrznie zostawiliśmy na stole w kuchni. Podejrzanego łatwo wyłonić, żaden z naszych pozostałych kotów nawet by na babkę nie splunął. Z resztą Maniek sam się pogrążył, próbując odgryźć mi rękę, kiedy chciałam ukryć nędzne resztki przed resztą domowników...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto kwi 26, 2011 20:51 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kotkowi też się nauczka czasem należy :)
Chociaż marne szanse. Jak się myje uszy, i taki ziewnie, to się człowiek zastanawia gdzie tam miejsce na mózg jest. No bo nie ma. :lol:

emkamara

Post » Wto kwi 26, 2011 20:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Oj to prawda! Jak Mańkowi zajrzeć do ucha to widać światło po drugiej stronie, idealna pustka w czaszce, inaczej mówiąc: stary i głupi! Nauczki żadnej nie wyciągnął, łazi po domu i patrzy co można ukraść do żarcia. Jedyne, co go nie interesuje, to jego własna miseczka z jego własnym pasztecikiem :evil:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw kwi 28, 2011 16:46 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś znowu schudł :( Nie chce jeść, ma zapalenie dziąseł. I znowu gotujemy rosołki, na które chłopak rzuca się nieprzytomnie.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw kwi 28, 2011 19:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

to współczuję. zabawa z dziąsłami to jest to :(
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Czw kwi 28, 2011 20:31 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniula, nie bądź taki :cry:
Trzymamy za rychłą poprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

emkamara

[poprzednia][następna]