szkoda tylko, że część z nas ma tak cholernie pod górkę ostatnimi czasy ...
Queen_ink, trzymaj się jakoś, chociaż tu ciężko coś poradzić...

Mam nadzieje, że Akima też jakoś wytrzyma psychicznie to co się w koło niej dzieje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Kminka wepchnęłam na trzecią zmianę zamiast Re i Portosa. Jesli on z Kocimskiej, to będzie pakiet, czyli Wislacki ich przywiezie?
Tweety pisze:Do mikrofonu jest człowiek wydelegowany, ma przywitać towarzystwo i latać tam co godzinę aby witać nowych, zapraszać do nas i na marsz, o 18-stej wręczy nagrody komu trza będzie. W międzyczasie wetknie mu się puszkę w garść i będzie kwestował, Kosma masz ostrą konkurencję![]()
Pierwsza i druga zmiana jest kiepsko obsadzona, bo są tylko 4 koty, dwa pojedyncze.
Edit_f, czy Twoja panna nie mogłaby być z Flipem?
edit_f pisze:Jaś i Krzyś (teraz Bruno i Rudolf) w nowym, wspólnym domku.. dziękuję za ogłoszenia..
dziś Agatce czyścimy kamień..
_namida_ pisze:Ja koszulinę pożyczę, a tak w ogóle to mogę ją odsprzedać, bo w wyniku zamieszania kupiłam za dużą i nie leży na mnie.
Jak mam trzymać zestresowanego Ryfona, to włożę coś białego..
Kinga Warmijska pisze:_namida_ pisze:Ja koszulinę pożyczę, a tak w ogóle to mogę ją odsprzedać, bo w wyniku zamieszania kupiłam za dużą i nie leży na mnie.
Jak mam trzymać zestresowanego Ryfona, to włożę coś białego..
Chętnie odkupię - o ile się zmieszczę
Kocuria pisze:szefowa, to może dorobić koszulek fundacyjnych? skoro popyt jaki jest, każdy widzi?
(tak, też się ślinię na tą koszulkę, ale byłam chyba pierwsza)
Tweety pisze:Kocuria pisze:szefowa, to może dorobić koszulek fundacyjnych? skoro popyt jaki jest, każdy widzi?
(tak, też się ślinię na tą koszulkę, ale byłam chyba pierwsza)
tylko musiałoby być 50 sztuk aby w normalnej cenie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości