kaja555 pisze:w śnie też nie miałam szczęścia
a na sznurek wezmę inną, bo żle wtedy tamtą przywiązałam i chyba dlatego nam zwiała
Na razie 2:0 dla Bengalskiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:w śnie też nie miałam szczęścia
a na sznurek wezmę inną, bo żle wtedy tamtą przywiązałam i chyba dlatego nam zwiała
kaja555 pisze:dzisiaj też próbowałam z p. Adamem, ale były tylko 3 czarne sterylizowane, Bengalka się dzisiaj nie pojawiła
kaja555 pisze:W piątek zastałam dwie czarne sterylizowane i ... Pinokia. Tyle że to jest ten stary Pinokio, z urwaną połową ogona i kulejący na tylną łapę - wygląda na stary uraz. Jak się dobrze przyjżałam, to on ma jedną łapę z białą skarpetą a drugą całą czarną.
Więc są 3 Pinokia![]()
Ten kastrowany ma dwie białe skarpetki a na jednej czarną małą plamkę. Ten trzeci niekastrowany ma dwie białe skarpetki bez czarnych plamek. Bo mordy to mają identiko
kaja555 pisze:dzisaj były 3 czarne wysterylizowane i pojawiła się Bengalska, pierwszy raz od momentu łapania ponad 2 miesiące temu
no i ma 2 maluchy oczywiście Bengale ok. 2 miesięczne, ona się chyba rozmnaża przez pączkowanie, bo kocury też wykastrowane, jedynie 2 Pinokia nie, ale ona nawet tam się nie pojawiają
maluchy oczywiście zapasy i zabawa, ciekawe czy jakiś przeżyje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 510 gości