Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 10, 2011 11:36 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Mnóstwo pozytywnych myśli przesyłamy :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sty 10, 2011 12:45 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dziękuję Wam, Kochane :D :D :D
I całym sercem dziękuję Kociej Skarbonce :1luvu: :1luvu: :1luvu: , która hojnie wsparła Tymonka wpłatą 100zł.
Naprawdę nie mam słów...
Dzięki pomocy wielu forumowych Dobrych Duszków, które szaleją na bazarkach nie muszę wyrywać włosów z głowy ze stresu za co leczyć Tymusia, a przed nami długa droga...
Właśnie robimy zamówienie w aptece dla diabetyków.

Dziewczyny z Kociej Skarbonki to prawdziwe czarodziejki, jakimś cudem wyczarowały mój nr konta :wink: :D Zrobiły mi prawdziwą niespodziankę :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 11, 2011 12:49 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Kochane, walczymy...
Tymonek niestety ma nadal ogromne skoki cukru (czasem nawet poza możliwością pomiaru - za dużo albo za mało) :(
Jest chudziutki, a to działa na jego niekorzyść - ma mniej czasu. Mam nadzieję, że się go wreszcie uda ustabilizować...
Bardzo się o niego martwię...
Mam nadzieję, że już wkrótce będę mogła zrobić prawdziwie optymistyczny wpis w Tymusiowym wątku :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sty 11, 2011 12:53 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Tymianeczku kochany, musi się udać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sty 11, 2011 12:59 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dzięki, Bulba :1luvu:

W tej sytuacji zdecydowałam się na zmianę insuliny - z caninsuliny na Levemir, którego działanie jest znacznie łagodniejsze (rozciągnięte w czasie). Muszę więc zadzwonić do moich kochanych wetów i pogadać. Nie ma już nic do stracenia, a bardzo wiele do zyskania, Musi się udać!!!
Jeśli cukier się nie ustabilizuje Tymonek nie zacznie przyswajać jedzenia, a jest szkielecikiem :(
Zaklinam rzeczywistość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sty 11, 2011 13:00 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Ja też trzymam kciuki za Tymonka, miałam cukrzyka u siebie, więc wiem co to znaczy.
Masz glukometr na stałe, jaki?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto sty 11, 2011 13:02 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

magicmada pisze:Ja też trzymam kciuki za Tymonka, miałam cukrzyka u siebie, więc wiem co to znaczy.
Masz glukometr na stałe, jaki?

Dzięki, Magic :1luvu:
Mam glucosense. Zamówiłam w aptece Accu Check Acctive, ale usłyszałam dnia następnego, że jest "nie do dostania" :?
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sty 11, 2011 13:03 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

za stabilizację! Asiu! musi się udać! kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto sty 11, 2011 13:05 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

morze kciuków
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 11, 2011 13:06 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

mam accu check moge wysłac
Obrazek

magicmada

Post » Wto sty 11, 2011 13:08 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

magicmada pisze:mam accu check moge wysłac

Byłoby cudownie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sty 11, 2011 21:24 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, dla mnie cukrzyca to czarna magia, ale mimo ignorancji w tej dziedzinie trzymam moc kciuków za poprawę Tymonkowego zdrowia. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sty 11, 2011 21:35 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

mój glukometr staruszek już pojechał do Poznania:)
Asiu, będziesz miała jak paski kupić?
Obrazek

magicmada

Post » Wto sty 11, 2011 22:34 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dla Tymonka :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 12, 2011 11:59 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Tymulek trzyma się, ale biedniusi jest mój ptaszek :( Na szczęście dzięki zmniejszeniu dawki insuliny nie pojawiły się od wczoraj skoki cukru, a to bardzo ważne!!!
Jutro malutki odda krewkę do badań.
Bardzo martwię się o mojego wróbelka, ale nadzieja jest we mnie wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tinka :1luvu: mnie bardzo, bardzo, bardzo wspiera, za co nieustannie całym sercem dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza, że rzężę ze stresu :oops:
Stan wód gruntowych podnosi się tak szybko (pewnie przez ocieplenie), że nie udaje mi się już utrzymywać wody pod podłogą. Po powrocie do domu podłogi są już zalane. Pompuję, ostatni raz późno wieczorem, żeby na dłużej starczyło. Niestety dziś rano zastałam już wodę w kuchni... Cóż, wyszłam do pracy, a jak wrócę to znowu powalczę. Także czas, siły i spokój są u mnie w zaniku :wink:
Ale staram się bardzo by Tymek, ani żadne inne moje footerko na tym nie ucierpieli!!!
Przepraszam, że piszę tak mało i tak rzadko bywam w innych wątkach, ale jakoś nastrój nie taki :oops: :evil:

Magic :1luvu: dziękuję za wysyłkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paski do Accu można kupić w mojej aptece, więc nie będzie problemu :D
Wszystkim Wam, dziękuję, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za pamięć, ciepłe myśli, kciuki za Tymonka, za wszystko - bez Was nie dałabym rady...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]