Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 18:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witam Was w przelocie. Nie myslcie o jutrze, tylko cieszcie sie kazdym momentem od nowa. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob gru 04, 2010 19:28 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Obrazek NIECH WSZELAKIE ZŁO DALEKO SOBIE SZŁO, A KISZ, TFU TFU TFU :!: Gibutkowa zrobiłam co mogłam :ok:
krynia08

Post » Sob gru 04, 2010 19:33 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

krynia08 pisze:Obrazek NIECH WSZELAKIE ZŁO DALEKO SOBIE SZŁO, A KISZ, TFU TFU TFU :!: Gibutkowa zrobiłam co mogłam :ok:

Nasza Nadworna Czarownica Skarbonkowa Krynia jak poczaruje to wszystko się dobrze układa :ok: :ok: :ok:
Dzieki Kryniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 04, 2010 19:41 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

o dzięki Ci,Nadworna Czarownico Skarbonkowa Kryniu :D :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 04, 2010 19:45 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Straszna ale z wiele sily w sobie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob gru 04, 2010 19:46 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:o dzięki Ci,Nadworna Czarownico Skarbonkowa Kryniu :D :kotek: :1luvu:

na tą okoliczność ustrojona jezdem w korale z czosnku więc musi być dobrze :!: i siłę życia posyłam kociakowi Obrazek kotku walcz :!: :1luvu:
krynia08

Post » Sob gru 04, 2010 20:22 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyniu, mój kochany, czy Ty widzisz co się tu koło Ciebie dzieje? Same Dobre Duszyczki Cie wspierają. I co Ty na to? :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob gru 04, 2010 21:13 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyku moc mocnych :ok: :ok: :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob gru 04, 2010 21:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyś zbystrzał w oczach 8O :D

zjadl pięknie sreberko,Shibę creation i pół saszetki gourmeta rybnego i położył się odpocząć.

zastanawiam się dlaczego w Sforze nie mowili mi nic aby dawac Promysiowi lakcid a przecież dostaje antybiotyk..dziwne.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 21:50 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Promyś zbystrzał w oczach 8O :D

zjadl pięknie sreberko,Shibę creation i pół saszetki gourmeta rybnego i położył się odpocząć.

zastanawiam się dlaczego w Sforze nie mowili mi nic aby dawac Promysiowi lakcid a przecież dostaje antybiotyk..dziwne.

Może myśleli, że to automatycznie? Ale powinni powiedzieć. Tylko, że trzeba odczekać kilka godzin po podaniu antybiotyku.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 04, 2010 21:51 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Promyś zbystrzał w oczach 8O :D

:piwa: oby tak dalej :!:
krynia08

Post » Sob gru 04, 2010 21:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dobranoc, Promysiu, śpij spokojnie :)
Miłych kociach snów życzę.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob gru 04, 2010 21:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:zastanawiam się dlaczego w Sforze nie mowili mi nic aby dawac Promysiowi lakcid a przecież dostaje antybiotyk..dziwne.

Ostatnio wet prowadzący Kacpra tez nie mowił nic o probiotyku, a Kacper dostawał antybiotyk. Na pytanie o lakcid powiedział, ze koty mają za krótki układ pokarmowy i probiotyki nie zdążą zadziałać zanim zostaną wydalone. Ot co. Ja i tak swoim podaję, niezależnieod wszystkiego. Tylko że Trilac - dosypuję z kapsułki do mokrej karmy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 04, 2010 21:57 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Marzenia11 pisze:Na pytanie o lakcid powiedział, ze koty mają za krótki układ pokarmowy i probiotyki nie zdążą zadziałać zanim zostaną wydalone.

8O Pierwszy raz słyszę!
Mój weterynarz co najwyżej zapomni czasem powiedzieć, ale jak żyję nic takiego nie usłyszałam od nikogo.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob gru 04, 2010 22:30 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

noo,nawet Mika-Morunia i Lalunia idąc do mnie z Palucha dostały :kotek: :kotek:

spisałam kolejne wpłaty dla Promysia :D

Promyś bardzo serdecznie dziękuje cioteczkom za pieniążki dzięki którym żyje-na przekór opiniom wetów

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia..........................70zł ....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Basia z Radomia............100zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Irlandzka Myszka...........150zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Włóczka......................40zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Allenor........................20zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Moorland(bazarek)..........40zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Magdalena99............. .. 60zł ....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Marzenia(bazarek)..........60zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Mizial52......................100zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Erin...........................100zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Basik53.........................70zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
KS(Mru...)....................100zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Józefina1970..................70zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Erin.............................100zł....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Bianka4.........................70zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Secret Fire............20E =ok.80zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Ja czyli Smarti :) ...........200zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:

co razem daje .............1750zł
+ poprzednie................470zł
=............................2220zł

Bianka4 zapłaciła również 30zł za konsultację u prof.Galantego :1luvu: :kotek: :1luvu:
a Gibutkowa przysłala Promysiowi pyszne jedzonko tuńczyka z krewetkami które zjadł z wieeeelkim smakiem :D :D

Ponieważ wiem że płyną jeszcze jakieś wpłaty a do rozliczenia kosztów leczenia brakuje nam z Promysiem jeszcze tylko 230zł :!: ,to wszystkie ewentualne nadprogramowe wpłaty albo zostaną zwrócone,albo będą trzymane w Promysiowej portmonetce zależnie od woli ofiarodawczyń :D

Wieeeelkie puchate mizianki od Promysia dla wszystkich wspomagających jego leczenie,a tym samym i beztroskie życie, cioteczek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ostatnio edytowano Nie gru 05, 2010 0:12 przez smarti, łącznie edytowano 10 razy

smarti

[poprzednia][następna]