już jestem, jestem - właśnie wróciliśmy i oczywiście zaraz dorwałam się do komputera! strasznie, niesamowicie cieszę się z oferty Kamari - czyżby ta adopcja, która wydawała mi się najtrudniejsza, miała być najszybszą????

- Maria zgłosiła się do mnie dzień po założeniu malutkiej Amelce wątku adopcyjnego - takiego tempa jeszcze nie doświadczyliśmy!
dom Kamari wydaje sie być miejscem idealnym dla małej Amelki - doświadczony w opiece nad kotami specjalnej troski, zapewniający opiekę praktycznie całodobową oraz kontakt ze sprawdzonymi, zaprzyjaźnionymi wetami, dom z kochającymi ludźmi i kocim towarzystwem....
Mario - bardzo dziękuję!!!

za chwilę dzwonię i pogadamy o szczegółach - muszę jeszcze dogadać z Kasią termin przewiezienia malutkiej z Pruszkowa do Siedlec (kolejny weekend i kolejna wycieczka

)
Marcinie, Natalio - jeśli czytacie forum, Wasza propozycja DT po 18.11 prawdopodobnie nie będzie już przez nas wykorzystana - ale zadzwonię do Marcina, jak już wszystko podopinam na 100 % - w każdym razie bardzo Wam dziękuję!!!!