PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 19:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Już trzy koty-WYSZCZEPIONE :evil: na:evil: grzyba , mają grzyba . Ja się chyba pochlastam :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 29, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

To na grzyba sie szczepi? 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 29, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

a ja ide spac
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 29, 2010 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Już trzy koty-WYSZCZEPIONE :evil: na:evil: grzyba , mają grzyba . Ja się chyba pochlastam :evil:

Jakim prawem? I co teraz?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 29, 2010 19:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

villemo5 pisze:a ja ide spac

A nowa kandydatke przyklepać? 8O :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 29, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

należałoby mietłą machnąć Prezesko :roll:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro wrz 29, 2010 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jutro wróci to zaklepie, zmęczona jest , niech sobie odpoczywa

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 29, 2010 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Nie wiem 8O :evil: Najgorsze że również Czesław trójnóg, a on niedotykalski okrutnie. Ja teraz sama to ani przytrzymać nie ma jak żeby go posmarować Imaverolem czy innym antygrzybolem :evil:
Maślak nas pięknie załatwił :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 29, 2010 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

zmykam juz do łóżeczka..... miłej i owocnej nocki wszystkim Siostrzyczkom życzę :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro wrz 29, 2010 21:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

ŁO CIENIU!!! Alescie, dziouchy, naprodukowaly! :)
Witam nowe krwie, kociszcza macie obledne :) Czuje ze teraz to sie zrobi wesolo, jak pomponowa mama sciaga na forum swoje kolezanki to bedzie babski comber ze hej :)
I pozdrawiam Czeladz w ktorej bylam raz w zyciu (heh, i to jeszcze odwiedzajac z moim TZ jego byla, heh 8) ja to mam wspomnienia ze Slaska :wink: )

Dziekuje za wyrazy wsparcia i sympatii. Nie wiem czy sie uda zgromadzic wszystkie zaswiadczenia do narkozy, bo to jednak bedize narkoza, ale jak sie da to jade. A jak sie nie da to tez jade bo musze ustalic nowy termin. MASAKRA. Piatek mam wolny, tzn musze wziac wolne bo od rana (blady swit) do poznych godzin wieczornych jezdza, rejestruje sie, umawiam, robie badania, zalatwiam sprawy urzedowe, nieurzedowe, o ranyyyy.... przysiegam, jak mnie wezma na te operacje to sie wyspie za wszystkie czasy. Nie moge sie doczekac tego szpitala, jak Boga kocham!

W sobote ide do szkoly - tez sie nie moge doczekac :D postanowilam powoli wrocic do swojej branzy wyksztalceniowej (pedagogika). Sie zapisalam na roczna bezplatna szkole opiekun srodowiskowy, dostane Europass i bede zdawac egzamin przed OKE. Za rok chce wrocic na studia wiec przyda mi sie przypomnienie wiedzy... No i bede miec jezyk migowy z czego sie straszliwie ciesze :D i nawet to ze na 8.15 wstaje przez weekend nie jest w stanie popsuc mi humoru :twisted:

pomponmama pisze:
psiama pisze:becia :mrgreen:
Sol, oczywiście wielkie trzymam kciuki za przyszłotygodniowe krojenie :ok: :ok: :ok: , co za słowo matko z córkom oj 8O

No, Sol ja tez trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok: Psiamo, nie narzekaj na straszne słowo - ja wiem, lepsze by było rżnięcie, ale chyba nie o ten zabieg chodzi? :twisted: No i zakładam, że od takich operacji to Sol nie szuka specjalistów, bo ma osobistego operatora 8)

Pomponmamo, przywoluje Cie do porzadku! :) Choc szczerze mowiac jest tam taki jeden lekarz, na ktorym mozna zawiesic oko, ucho i nie tylko 8) ale zonaty wiec pozostaje mi jedynie dyskretne lypanie zdrowym oczkiem za nim. Zawsze elegancko ubrany i ladnie pachnie :) hy... taki plus niweluje nawet fatalny stan toalet na piatym oddziale :D no trzeba umiec widziec plusy wszedzie, nie? nawet jednym okiem :P

A propos rżniecia...robilam dzis porzadek w takim malym pomieszczeniu (pseudokotlownia). Zjechal mi worek z weglem, na szczescie niepelen ale za to niezwykle bogaty w miał. No i ja inteligentnie zlapalam go mocno i chyba za mocno scisnelam bo caly miał wyskoczyl na mnie i na kotlownie... Wszystko czorne, jo czorna jakbym z gruby wylazla, normalnie hajerka dolowa :D jak weszlam do pokoju TZ wybuchnal takim smiechem ze Pippi uciekla pod lozko. Mialam TAAAKIE wasy, pazury ala Emo, nie mowiac o pieknym obramowaniu moich piwnych oczu. Co tam kredka, lepszy wegiel :D Normalnie przez chwile poczulam sie jak na Slasku i az mi sie blogo zrobilo, nastroj sie poprawil, humor lepszy i zapomnialam nawet o tym ze mnie dzis szefowa opieprzyla.
Znalazlam w trakcie tych szalenstw pilke do ciecia i porżnęłam troche tektury na opal, to tak a propos rzniecia :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 30, 2010 7:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Delikatnie przypominam koleżance,że nazwanie Czeladzi Śląskiem to obelga dla Ślązaka :wink: My som gorole,do tego jeszcze czerwone!
NaŚląsk(do Śląska) to ja mam 500m(przez pole,dosłownie,w tym roku rosło pszenżyto :!: )ale czuję różnice.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw wrz 30, 2010 7:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A ja jako p.o. Podliczająca przypominam Siostrom o wrzesniowym głosowaniu. Świeżej krwi to rzecz jasna nie dotyczy ale jakos tak mi sie wydaje, że trzeba by zrobić kolejną weryfikację bo z listy wynika, że jest nas o wiele więcej więc się pytam:GDZIE TE WIEDŹMY :?: :?: :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 30, 2010 7:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Basica pisze:i Gutka
Obrazek

I fotografa nadwornego też masz dobre, co nie? :wink:
A Twoje kociaki to sam mniód :1luvu:

pomponmama pisze:O matko jedyno....Obrazekjaki pomponiasty... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Guciosław jest przesłodki - ten nosek zwłaszcza :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 30, 2010 7:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

To i ja sie pochwalę 8)
Czy w tym słodziaku można się nie zakochać? Miłe panie - Pompon Wspaniały!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Frędzel przesyła ciociom noski słodkie :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 30, 2010 8:04 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

WOW!
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]