J.D. pisze:Mam chwilkę [zaraz lecę dać kolację footrom] to piszę co do adopcji:-BRYKIET-3-4l.,wykastrowany pingwinek;mieszka oddzielnie przez całe dnie sam,ja tam wpadam kilka razy dziennie po kilka minut,czasem jeśli mam czas to posiedzę z nim dłużej,poprzytulać,pobawić więc najbardziej potrzebuje swojego DUŻEGO,gdzieś tam o nim pisałam tylko zdjęcia takie sobie;może uda mi się coś jutro zrobićTo naprawdę cudowny,bezproblemowy kocur.Następne w kolejności to "Rudzik" i "Irek" od p.Ireny.Dalej NEPTUNKI-dwie dziewczynki,chłopiec,największy,niestety nieadopcyjny.[może za jakiś czas],JÓZEFIACZKI-trzech ksero braci,ESKULAPKI-Nosek-kocurek i pingwinka-dziewczynka.No i moja ulubienica DYMKA-dymna pingwineczka.Postaram się wstawić nowe zdjęcia tylko będzie to pewnie póżno w nocy,może nad ranem.Zanim zrobię "obrządek" ,posprzatam,wymiziam,wykocham to minie trochę czasu.Postaram się też uzupełnić wiadomości o każdym.Gdyby coś było potrzebne to poprostu napisz bo mogę zapomnieć.
Z tych kotków o których piszesz to tylko chyba są fotki Kitki, Józefiaczków i Dymki..