Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 10:20 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Szukam, na rzęsach staję i nic. Jedyni znajomi z "tamtych stron" byli w Żorach tydzień temu i teraz raczej długo do tu nie zawitają. Tak sobie myślę: długi weekend się zbliża, może znacie kogoś kto się wybiera w góry np. do Wisły i mały pasażer na gapę by mu nie przeszkadzał. Żory leżą właśnie na trasie do Wisły i Ustronia:)
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci
Osasuna Pampeluna i Alicja

ali_bey

Od: Wto lip 20, 2004 22:45

Post » Wto lis 09, 2010 15:59 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Dzięki Jolibuk5 mamy transport już na jutro :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Jutro pod wieczór Diego wyruszy do Katowic.
Będę płakać. To taki słodki kocio...... :oops:
ale jedzie do bardzo dobrego domku, więc musi być dobrze!!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 09, 2010 16:00 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Wspaniała wiadomość :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 09, 2010 16:06 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Prawdziwe z was ekspresy.
A będą fotki z nowego domku?
Ktoś dzwonił w sprawie Celinki?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lis 09, 2010 16:38 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

sunshine pisze:Prawdziwe z was ekspresy.
A będą fotki z nowego domku?
Ktoś dzwonił w sprawie Celinki?

Podepnę się pod pytanie :wink: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto lis 09, 2010 20:13 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Oczywiście,że będą fotki:)
Tylko Diego musi przyjechać do nowego domu, a ja zainwestować w baterie do aparatu. Mam nadzieję, że z czasem będą takie z dwoma tulącymi się kotami :lol:

Ps. to już JUTRO!!! :dance: :dance: :dance:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci
Osasuna Pampeluna i Alicja

ali_bey

Od: Wto lip 20, 2004 22:45

Post » Wto lis 09, 2010 20:16 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Diego, Ty szczęściarzu :dance: :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lis 09, 2010 20:20 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Cameo pisze:Diego, Ty szczęściarzu :dance: :1luvu:

...powinno być Ty Fuksiarzu :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto lis 09, 2010 21:06 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Diego nawet nie wie, że jutro czeka go podróż życia ;)
jest beztroski jak to kociak.
Choć dziś jakoś wyjątkowo spokojny. Dużo śpi. Ale to chyba pogoda, bo wszystkie moje koty jakieś takie polegujące :roll: tyle, że Diego w ogóle jest takim wyjątkowo spokojnym kociakiem. Całkiem niekłopotliwym. On tylko je z 20 razy na dobę :twisted: śpi, załatwia swoje potrzeby, czasem się bawi, no i oczywiście wyleguje się na kolankach, strzela baranki i buziaczki człowiekowi. No, w nocy zwiedza sobie chałupkę i opróżnia wszystkie kocie miseczki :) ma spust chłopak.
Ja to jestem przyzwyczajona do kociaków-świrusów ;) takich jak Arni, Siska.... Diego jest naprawdę spokojnym kociakiem. Teraz akurat się bawi piłeczką. No to tak sobie myślę, że skoro je, bawi się, to wszystko ok, no nie Cioteczki????????
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 09, 2010 21:12 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Diego ma niesamowite szczęście :1luvu:
tak szybciutko znalazł domek i będzie na pewno szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 09, 2010 21:24 Re: Celinka szuka domu, a Diego szuka transportu do Katowic/Żor!

Co do Celinki, to całkiem fochy na małego jej przeszły, on kradnie wszystkie serca ;)

Ten Pan w sprawie jej adopcji już nie zadzwonił :(

no nic. Czekamy dalej.
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lis 09, 2010 21:31 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

No to kciuki za miłą podróż i bezpieczne dotarcie do domku :ok: :ok: :ok:
Mały cudny farciarz :lol:
jeszcze Celince żeby się tak poszczęściło... :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 09, 2010 21:37 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

Oj musi jednak Piotrek częściej do mnie sam przyjeżdżać. Ja mu będę dawać kociaki, a Madzia je będzie wyadoptowywać w tempie ekspresowym :lol:
Jak coś, to 3 maluśkie buraski czekają w klateczce po dymniaczku :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lis 09, 2010 21:43 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

CoolCaty pisze:Oj musi jednak Piotrek częściej do mnie sam przyjeżdżać. Ja mu będę dawać kociaki, a Madzia je będzie wyadoptowywać w tempie ekspresowym :lol:
Jak coś, to 3 maluśkie buraski czekają w klateczce po dymniaczku :twisted:

chłe chłe :twisted:

Dobrze, że Diego tak szybko domek znalazł, bo akurat teraz się całkiem zakopuję w papierach i książkach i do domu późnymi wieczorami będę znowu wracać :roll:
A wiem, że dzisiaj z polecenia przyjechała tam do Was dziewczyna i adoptowała trikolorke z klatki. Dałam jej namiar, bo dzwoniła po Diego :)

żeby taki expressowy super domek zainteresował się Celinką...... a tu nic. Cisza :(
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 10, 2010 7:10 Re: Celinka szuka domu, a Diego jutro jedzie do Domku :)

Tak tak, była ta Pani - bardzo fajna dziewczyna. Przyszły z koleżanką i dwie godziny siedziały nad kociakami i głaskały - miałam z głowy dopieszczanie maluchów :twisted:
Dzięki Madziu, że o nas pamiętałaś.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]