WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 20:54 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Wprawdzie ja nie Asia, ale nie czepiajmy się drobiazgów :mrgreen:

Czekamy. Zaglądam do Poli co sekunda - sama bym już od tego pewnie urodziła :oops: Na razie śpi....
I oby tak jak najdłużej :roll:

Jakby coś się działo, to i tak nie mam pojęcia, co robić :strach:

A w ogóle to na ten urlop miałam przewidzianą jedną sterylkę, a nie dwie :roll: :roll: :roll:
Kocierzyńskiego mi się zachciało... q.... :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 26, 2010 21:00 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Polciu słodka wytrzymaj,ciotka cię ładnie prosi :roll: :roll: :roll: .Teraz już wiesz skąd takie agresywne zachowanie.Czy ona ma tyle zdrowia i siły żeby to wytrzymać :?: Oki...cholera....no i wszystkie plagi egipskie :evil:

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lip 26, 2010 21:01 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

OKI, sorry :oops: , za dużo wrażeń dla mnie jak na jeden dzień... myśli się kołaczą po ważnych wątkach.. 8O

Pola wytrzyma :ok: :ok: :ok: musi :ok: :ok: :ok: :ok:

zmieniłam.. i jeszcze raz sorry
mocno trzymam i myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lip 26, 2010 21:12 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

kocurzyca41 pisze:Polciu słodka wytrzymaj,ciotka cię ładnie prosi :roll: :roll: :roll: .Teraz już wiesz skąd takie agresywne zachowanie.Czy ona ma tyle zdrowia i siły żeby to wytrzymać :?: Oki...cholera....no i wszystkie plagi egipskie :evil:

Nie wiadomo, ile ma zdrowia i siły. Pewnie dlatego nie chcieli jej dziś ciąć na cito :?
Będzie co ma być. Najwięcej szans ma jeśli się wstrzyma do jutra :?

Hanulka pisze:OKI, sorry :oops: , za dużo wrażeń dla mnie jak na jeden dzień... myśli się kołaczą po ważnych wątkach.. 8O

Pola wytrzyma :ok: :ok: :ok: musi :ok: :ok: :ok: :ok:

zmieniłam.. i jeszcze raz sorry
mocno trzymam i myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bez nerwacji, nic się nie stało :wink:

Ja już sama prawie nie wiem, jak się nazywam :roll: :roll: :roll:
Najważniejsze, żeby Pola wytrzymała :roll:

Na razie nic się nie dzieje - i oby jak najdłużej :modli się do wszystkich świętych:

OKI

Post » Pon lip 26, 2010 23:00 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Na razie nieźle... tylko poziom miziastości skoczył Polindzie z niemożliwego na niewyobrażalny... A z drugiej strony drzwi Delka skubiąca szwy i reszta kociastości też dopominająca się towarzystwa :crying: :crying: :crying:

OKI

Post » Wto lip 27, 2010 8:53 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Cisza i spokój :ok:

OKI

Post » Wto lip 27, 2010 9:10 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

no to oby dotrwała w całości..... :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 27, 2010 9:20 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

kocurzyca41 pisze:Polinda pięknieje z fotki na fotkę.Nawet na zdjęciach widać jaka miziasta :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wlasnie tez mialam to napisac - jeszcze troche cialka nabierze i bedzie z niej piekna pannica :D :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lip 27, 2010 9:27 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

tillibulek pisze:
kocurzyca41 pisze:Polinda pięknieje z fotki na fotkę.Nawet na zdjęciach widać jaka miziasta :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wlasnie tez mialam to napisac - jeszcze troche cialka nabierze i bedzie z niej piekna pannica :D :D

Chwilowo raczej straci na wadze :twisted:

Wczoraj wetka konsultowała się tel. z wet prowadzącą i słyszę w pewnym momencie: "...a nie, nieeee, obecnie całkiem nie wygląda na wychudzoną..." :twisted:
Mówiąc szczerze, to nawet tyłek jej utył trochę, na pewno już mniej jej gnatki sterczą niż u Delicji :wink:

joluka pisze:no to oby dotrwała w całości..... :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby, oby - mam wrażenie, że kocice raczej nocą załatwiają te sprawy. I tego się będę trzymać :lol:

OKI

Post » Wto lip 27, 2010 9:29 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI pisze:Hanulka :evil: :evil: :evil: :evil:
Ty się módl, żeby Pola w nocy nie urodziła :wink:

Kciuki, duuuuużo kciuków potrzebujemy :!: :!: :!: :!: :!:

Aferantka jest kotna i to bardzo, mleko już ma :strach: :strach: :strach:
Krew pobrana, rano mam dzwonić koło 10-11, czy są już wyniki, po 15 umówiony zabieg, o ile się dziewczyna nie rozsypie do tego czasu :strach: :strach: :strach:

Niestety krew znowu jakby rzadsza, ale w jej stanie już nic nie dziwi. Lepiej dla niej, żeby jednak poczekała do zabiegu, bo nawet jeśli wyniki będą niezłe, to ona i tak jest ciągle zbyt osłabiona żeby znieść poród :(

No. Tyle nowin :roll:

O KURCZAKI :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
a to ci niespodzianka 8O
weci nie mogli wczesniej tej ciazy zdiagnozowac??? bardzo dziwne.... :roll:
rany, OKI, ale emocje na tym Twoim watku....
spocic sie mozna z nerwow....
biegne czytac dalej!!!

tillibulek

Post » Wto lip 27, 2010 9:33 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

no doczytalam, rany, OKI, jak Ty sobie z tym wszystkim dajesz rade, brrr....

czyli sterylka aborcyjna??

tillibulek

Post » Wto lip 27, 2010 9:36 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Już pisałam, że wcześniej to 3 tyg. temu była macana. Ostatni raz była u weta 2 tyg. temu, ale wtedy tylko antybiotyk ostatni i ogólny ogląd. Z brzuchem nic się nie działo, to nie było po co macać.
A że pannica dodatkowo qpale produkuje jak spory pies, to te 3 tyg. temu wśród tej produkcji pewnie nie dało się wymacać nic :mrgreen:

tillibulek pisze:no doczytalam, rany, OKI, jak Ty sobie z tym wszystkim dajesz rade, brrr....

czyli sterylka aborcyjna??

Jeśli tylko będzie łaskawa doczekać do 15tej :roll:

OKI

Post » Wto lip 27, 2010 9:47 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Nie ma jeszcze wyników, mam dzwonić za jakieś 1,5h :roll:

OKI

Post » Wto lip 27, 2010 10:05 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

8O 8O 8O cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lip 27, 2010 10:33 Re: WAW. Pola- ANEMIA, jutro sterylka, potrzebne znów kciuki...

Wyniki są świetne :ryk: :ryk: :ryk:
Nie ma śladu po anemii :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance:

Zbieram się pomału i odwożę pannicę do lecznicy, bo moje głodomory drugi dzień z rzędu mają ekstra głodówkę :mrgreen:

OKI

[poprzednia][następna]