Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 8:16 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Kasiu, on te zaparcia ma od zawsze. :(
Dzięki za podpowiedź co do tej karmy, jutro zapytam wetki, a jak nie będzie miała to we wtorek jadę z Gagusią(białaczkową) na sterylkę i usuwanie ząbków :cry: do lecznicy CoolCaty, to zapewne tam będą mieli.
A że droga to nie przeszkadza, mam pieniążki ze sreberka, chociaż szybko ich ubywa, bo też były inne wydatki na bedomniaczki, a w żadnym wypadku nie na moje osobiste koty!!!

Martwię się o niego strasznie.... :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 05, 2010 8:23 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Aniu, bardzo dłuygo mnie nie było i widzę takie smutne wieści... :( ściskam Cie mocno, tak bardzo mi przykro....

Aniu na zaparcia genialnie działa Colon C (duze opakowanie w aptece ok. 20 zł kosztuje), mój Glusiek to brał i mimo mocznicy i podawania zelaza nie miał żadnych problemów z kupą.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie wrz 05, 2010 8:33 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Dzięki Milenko i witaj z nami z powrotem :1luvu:

Spiszę sobie wszystko na kartce i do wetki. :wink:
Bo ja tak robię, zbieram informacje, spisuję i przekazuję wetce, ale to Ona decyduje i mi tłumaczy niejasności.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 05, 2010 8:39 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Właśnie ta karma jest z czystym błonnikiem,a przy tym bardzo smaczna!!
Ale jeśli karmisz Krawatka mokrym,to faktycznie duuużo taniej wyjdzie ten Colon-podawałam Klarze,jak miała straszne zaparci,poszło jak po masle! :lol:
Ja swoim mało daje mokrego,bo na raz nie zjadają,a potem się zasmiarda,poza ty muszę Klarę uczyć jedzenia suchego,bo jak chcą gdzieś pojechać na kilka dni,to by umarła z głodu,a tak to sypię michę suchego,a raz dziennie Mama przychodzi i daje im mokre-akurat tyle,żeby zjadły na raz-tym bardziej,że Ptyś dostaje w mokrym lekarstwo,a jak by miał ciagle mokre,to by mi nie zjadał leku,bo by nie było dla niego atrakcją!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 05, 2010 8:40 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Aniu i Colon i ta karma działają na podobnej zasadzie, przede wszystkim chodzi o błonnik. Colon zawiera też probiotyki i prebiotyk, można stosować to ciągle, bo to się nie wchłania do organizmu, działa tylko w obrębie jeli.
Colon jest w proszku, po rozpuszczeniu w wodzie robi się taki bezsmakowy żelik, także łatwo się podaje.

O, widzę, ze Kasia już napisała :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie wrz 05, 2010 8:44 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Moja siostra przez długi czas używała Colon,teraz już tylko sporadycznie,jak za dużo słodyczy zje(pochłania namietnie!)
I to wreszcie jej pomogło,bo wszelkie tabletki działały tylko w chwili podania-działaly na skutek,nie na przyczynę!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 05, 2010 18:21 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek...?

Jutro rano Krawatek będzie miał zrobioną pełną morfologię, z biochemią i albuminami itd.
Przymusowo USG, bo wyczuwamy albo powiększone nerki, czego przedwczoraj jeszcze nie było, albo nie wiem co to jest.
Nie chce w ogóle jeść, i go po prostu zmuszam do tego. Pojadł wołowinki gotowanej troszkę i Gerberka z kurczaczka dla dzieci.

Tracę nadzieję...on chyba już nas opuszcza. :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 05, 2010 18:29 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

:crying: :crying: :crying: I co to da, ze stapam noga w podloge i nie moge pomoc i serce sie kroi? Wiecznie tylko sprawdzam tytul watku i boje sie wejsc, bo zaraz placz. Przytulam Cie mocno Aniu i na jutro tylko wszystkiego dobrego moge zyczyc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie wrz 05, 2010 18:37 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

:roll: :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 06, 2010 9:54 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

Krawateczku nie rob zmartwien prosze
Z Gagusia bedzie dobrze-musi byc!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon wrz 06, 2010 12:14 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

tutuł mnie zmroził.... tak bardzo bym chciala, zeby Krawatka udalo sie uratowac.... multum kciukow za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon wrz 06, 2010 12:24 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

Ania pewnie znowu u wetki i nie ma czasu odpisac. Ale prawde mowiac, nawet nie chce wiedziec, bo tak chociaz jeszcze troche nadzeji mam, ze bedzie dobrze.

SecretFire

Post » Pon wrz 06, 2010 14:01 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

Krawatek ma 3-krotnie powiększone nerki i jednak dobrze myślałam. Czekam na wyniki krwi i oby to było tylko jakieś zapalenie.
Ciemność widzę.... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 06, 2010 14:04 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

Niech to nie będzie to najgorsze :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 06, 2010 14:04 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek chyba dołączy do brata:(

Hey, poki nadzieja jest, nie bedziemy glowy zwisac!
Krawate sie wezmie w garsc i nie bedzie placzu ponownego! Ten dolek ma juz dosc cialek zakopanych. :placz:

SecretFire

[poprzednia][następna]