Muszę tylko do sąsiadki na wizytę przedadopcyjną się wybrać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spinca pisze:Przehandlowałam chyba Sitkę w spożywczym na dole![]()
![]()
![]()
Muszę tylko do sąsiadki na wizytę przedadopcyjną się wybrać.
Poker71 pisze:normalnie aż się boję zapytać ZA CO przehandlowała
kasiakom pisze:Zdolna, zmyślna dziewczynka![]()
![]()
Oby poszło szybciutko i bezproblemowo
joluka pisze:Spinca - ale przecież do spożywczaka na pewno więcej klientów przychodzi.......?![]()
spinca pisze:Poker71 pisze:normalnie aż się boję zapytać ZA CO przehandlowała
TZ sąsiadki w ramach zadośćuczynienia za fajne futro pojedzie nad morze podokuczać jednej awanturnicy.... taki deal![]()
spinca pisze:joluka pisze:Spinca - ale przecież do spożywczaka na pewno więcej klientów przychodzi.......?![]()
Wiem, wpadłam na to, żeby agitować pod sklepemA Ty, przepraszam, pod moim sklepem chcesz przehandlować tę swoją szyszkę z sosny? Spoko, damy radę
Poker71 pisze:spinca pisze:Poker71 pisze:normalnie aż się boję zapytać ZA CO przehandlowała
TZ sąsiadki w ramach zadośćuczynienia za fajne futro pojedzie nad morze podokuczać jednej awanturnicy.... taki deal![]()
FOCH! przeciez od jakiegos czasu siem nie awanturujem!
spinca pisze:kasiakom pisze:Zdolna, zmyślna dziewczynka![]()
![]()
Oby poszło szybciutko i bezproblemowo
Nie dzwonisz, nie piszeszteskniem idź do diabła z tym skypem! nie umiem skonfigurować tego cholerstwa!
spinca pisze:joluka, dogadam się ze sklepowom, będą jako gratisy do kajzerek
spinca pisze:Poker71 pisze:spinca pisze:TZ sąsiadki w ramach zadośćuczynienia za fajne futro pojedzie nad morze podokuczać jednej awanturnicy.... taki deal![]()
FOCH! przeciez od jakiegos czasu siem nie awanturujem!
Taaaa będzie taki zcichapęk niech się tylko ochłodzi![]()
joluka pisze:spinca pisze:joluka, dogadam się ze sklepowom, będą jako gratisy do kajzerek
no jasne! przecież one się tak dobrze rozsmarowują!!!!!!
spinca pisze:A coś mu zrobiła, że ranny?
Nic nie mów, jaciemproszem, o deszczu, wietrze, ochłodzeniu i tym podobnym fantasmagoriom, bo mnie na miejscu jasny szlag trafi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Myszorek, Szprocik i 73 gości