Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Dodam, że żaden z moich kotów nie złapał niczego od zagluconej na maksa paluchowej BiBiA sami wiecie - izolacja w łazience w kawalerce, to w zasadzie fikcja...
-Anula- pisze:Zofia&Sasza pisze:Dodam, że żaden z moich kotów nie złapał niczego od zagluconej na maksa paluchowej BiBiA sami wiecie - izolacja w łazience w kawalerce, to w zasadzie fikcja...
Izolacja w innym pokoju też nie daje gwarancji.![]()
Przerobiłam na własnej skórze.![]()
A raczej na skórze najstarszego 12-letniego rezydenta.
Zachorował i paskudnie przechodził kk przyniesiony z P.
Pozostałym nic nie było, a 2 były nawet w tym samym pokoju, co nabytek z P.
Never pisze:jestem przelotem... przepraszam, ale muszę trochę odpocząć od forum, w dodatku na brak kotów w moim zyciu nie narzekam i bez forum.... wszędzie ich pełno a ja jestem jedna.... talony już mi się kończą, a mam w najbliższym czasie 5 do złapania i zabiegu...
Na Paluchu maluchy masowo umierają na pp - zarażają się i odchodzą. Umierają tez po adopcjach - albo robaczyca, albo pp. Tak niestety z nimi jest. Dlatego powinny trafiać do domów z zaszczepionymi kotami. Dorosłe raczej już niczego nie załapią....
qlenka pisze:a nie da się jakoś w drodze wyjątku?
bo ja kończę pracę zawsze później, a w dodatku ten weekend mam cały zawalony :/
alareipan pisze:qlenka pisze:a nie da się jakoś w drodze wyjątku?
bo ja kończę pracę zawsze później, a w dodatku ten weekend mam cały zawalony :/
Jedz i sprawdz. Dziewczyna, która adoptowała Merlina i Rudą przyjechała w niedzielę o 10 i załatwiła sprawę. Wszystko zależy od tego jak gadasz i jakie robisz wrażenie.
qlenka pisze:[
na razie odpadam, od wczoraj mam tymczasa... na szczęście cieszy się dużym zainteresowaniem, to może i łatwiej będzie mi przekonać TŻta do następnego...
monika794 pisze:Zdrowa kotka, ma około 6 tygodni, srebrna w prążki. Została odrobaczona i odpchlona. KuwetkowaMa czas niestety jedynie do jutra, gdyż w przeciwnym wypadku ma wątpliwą "szansę" trafienia na Paluch.
viewtopic.php?f=13&t=116427
Kto ma wolny kąt? Ona tam umrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, fruzelina, Google [Bot], puszatek i 149 gości