Mała Dzikuska pisze:kociczka39 pisze:
Widzę, że w kominku już napalone, kociaki na kolanka poproszę i kawkę z mleczkiem...
Ale się rozmarzyłam... Chciałabym tak, chciałabym...
Sugerowałabym kota na początek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:kociczka39 pisze:
Widzę, że w kominku już napalone, kociaki na kolanka poproszę i kawkę z mleczkiem...
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:kociczka39 pisze:
Sugerowałabym kota na początek
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Sugerowałabym kota na początek
Tak wypatrujemy, wypatrujemy, ale TEGO DRUGIEGO póki co "ni ma", a może my wzrok już nie ten mamy... Serce nie sługa... a Tż nie plastelina
A Coco na kolana...marzenie ściętej głowy!
OKI pisze:Same niewiniątka. Przesadzenie palmy i zmiana wystroju okien w kuchni łącznie z karniszem, to zapewne zasługa podwórkowców
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Same niewiniątka. Przesadzenie palmy i zmiana wystroju okien w kuchni łącznie z karniszem, to zapewne zasługa podwórkowców
Pewnie, że niewiniątka... Okna nie zamknęłaś, przeciąg był!
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Same niewiniątka. Przesadzenie palmy i zmiana wystroju okien w kuchni łącznie z karniszem, to zapewne zasługa podwórkowców
Pewnie, że niewiniątka... Okna nie zamknęłaś, przeciąg był!
Tak myślałam, podwórkowe pewnie właśnie tak wlazły
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Pewnie, że niewiniątka... Okna nie zamknęłaś, przeciąg był!
Tak myślałam, podwórkowe pewnie właśnie tak wlazły
... czyli reasumując, kto zawinił?...Pańcia...
OKI pisze:Wyżerka!!!
Niewinna jak Szelma![]()
Niewinna jak Tacia![]()
Niewinna jak Mysz![]()
Same niewiniątka. Przesadzenie palmy i zmiana wystroju okien w kuchni łącznie z karniszem, to zapewne zasługa podwórkowców
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 188 gości