Gem pisze:Bardzo dziękujemy za ogłoszeniaTo niedoceniana a bardzo ważna część naszej działalności. I niestety pracochłonna.
joanna521 pisze:Tylko trzeba tam kombinować z rasami: można dać tylko 3 ogłoszenia na raz dotyczące kotów tej samej rasy, a rasę określić trzeba, niestety. Apis np. robi za brytyjczyka, co w sumie trochę się zgadza, trochę jest abisyńskich, bo wyczerpałam limit na nierasowe i europejskie
Nie jestem pewien czy tak można. Czy nie będzie problemów typu "bo ja chciałem persa, a ten kot to dachowiec"?
Fiona, Niteczka, co o tym sądzicie?
Dzięki za podziękowania

Też miałam wątpliwości co zrobić, zwłaszcza że tyle bid czeka na ogłoszenia. Kierowałam się więc zasadą: Cel uświęca środki. Wydaje mi się, że w razie czego można zrzucić winę na moje roztargnienie (co zresztą jest zgodne z prawdą), kliknięcie myszą w nieodpowiednim momencie itp. Jeśli uważacie (a zwłaszcza Fiona i Niteczka, których namiary zostały podane w ogłoszeniach), że to jest nie w porządku, usunę część ogłoszeń i będę zamieszczać je na zmianę. Myślę, że określenie "kot europejski" ostatecznie można zostawić.