Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 12:39 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: .... :mrgreen:
lesna

Post » Śro kwi 07, 2010 12:42 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Jak się czuje Kacuś?

dzięki za świąteczną kartkę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 07, 2010 12:48 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Witaj
Rozrabia, właśnie dostał typowej 'głupawki' i dom mi rozwala :mrgreen: .. Po nim nic nie widać, nawet w kuwecie, tym bardziej się martwię.. Dziś jak na razie oszukał mnie z kuwetą i nie sprawdziłam jak tym razem nasiusiał... może wieczorem mi się uda :wink:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Śro kwi 07, 2010 23:41 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Dziś ładnych kilka godzin spędziłam na krześle przy kompie. Nusia nie mogąc znieść obojętności pańci i nie głaskania w końcu stweirdziła, że musi sprawę głasków i przytulania wziąć w swoje łapy i tak długo się gramołiła i układała i kokosiła, ażw końcu ułożyła się "jakokś" na mocih kolanach. O, proszę :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 07, 2010 23:54 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Marzenia11 pisze:Obrazek

A to zdjęcie to chyba Notka robiła :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
Cudowna :love:
p.s. mamy żółty :ok:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Czw kwi 08, 2010 7:28 Re: 8-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

lesna pisze::
p.s. mamy żółty :ok:
Pozdrawiam Serdecznie.

:piwa: :piwa: :piwa: :ok:

Marzenia11

Post » Czw kwi 08, 2010 8:27 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Cudna :love: kochana Pieszczocha.

lesna pisze:p.s. mamy żółty :ok:

Leśna, :ok: :piwa:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw kwi 08, 2010 15:10 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Lesna może ci podesłać troszkę pasków Combi 10 VET?
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Czw kwi 08, 2010 18:26 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Uwarka
Myślę, ze nie trzeba.. wystarczy tylko namiar, na miejsca, gdzie ich szukać .. bo nie wiem, apteka?
Przepraszam za OT, ale tak się martwiłam, że pójdzie źle (wiadomo, że przy białaczce dwa razy bardziej się dmucha i chucha, nie bez podstaw) .. po Kacusiu nadal nic nie widać, ja troszkę zła.. to przecież nie zaczęło się w niedzielę, tylko mi Kacuś wcześniej nic nie oznajmił :roll: , już usłyszał odpowiednią pogadankę, włączając w to przyzwolenie na to, by nasiusiał nawet na pościel, bylebym wiedziała :roll: Mam nadzieje, że zrozumiał :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Czw kwi 08, 2010 18:50 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

p.s. Już mam google to potęga :wink:
Uwarka wielkie dzięki, bo nawet o tym nie pomyślałam, a to duża pomoc :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Czw kwi 08, 2010 20:48 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

no wiesz ... opakowanie to 100 szt, nie wykorzystasz .... po co wydawać blisko 100 zł?
jeżeli chodzi o wzór do analizy mozna zrobić zdjęcie lub skan? opis testu moge przesłać , bo dostałam od dr Kawskiego
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Czw kwi 08, 2010 23:11 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Uwarka
Dzwoniłam do znajomej i od niej w weekend parę wezmę na próbę.. z tego co mówi ma to samo: Combi 10 VET. Ale zastanawiam się, czy nie warto jednak zamówić i co jakiś czas skontrolować Kacusia.. zobaczę najpierw jak to działa.
Dziękuje pięknie za ofertę :1luvu: , nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość, by go skontrolować.
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Pt kwi 09, 2010 0:06 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

kciukamy cała piątką za naszego wspaniałego kumpla KACUSIA :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt kwi 09, 2010 9:04 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Marzenia11 pisze:kciukamy cała piątką za naszego wspaniałego kumpla KACUSIA :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hihi przy piątce kobietek nie miał wyjścia, musiał nasiusiać jak trzeba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Sob kwi 10, 2010 0:41 Re: 8-m Małe Cz.-przygotowania... odrobaczamy, szczepimy..

Piękne pozdrowienia od narzeczonego :mrgreen: Dla całej Piąteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

[poprzednia][następna]