K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 23:26 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Odi łobuz w domku jak fajnie :1luvu:

Mnie martwi Trisza, bo pokichuje i kaszle. Ale nie wyglada mi na jakas zakatarzona. Caly czas siedzi na parapecie i moze po prostu zmarzla - teraz wlazla na sam srodek lozka.

Mam pytanie kiedy sie mozna spodziewac poslanek z allegro?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 09, 2009 23:36 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

anna09 pisze:Ja z nietypowym zapytaniem :oops: Czy ktoś ma może wolny pokój, który mógłby użyczyć mnie i trzem kotom na 24 godziny? Najlepiej w weekend (pt-sb). Sprzęt dla kotów i śpiworek zabiorę ze sobą. W ogóle nie będziemy kłopotliwi, obiecuję.
Już wyjaśniam o co chodzi. Wreszcie po wielu miesiącach walki wygrywamy walkę z grzybicą u Gina i czas odkazić mieszkanie świecą. Ale aby to zrobić, musimy wynieść się z mieszkania na 24 godziny. Chciałabym to zrobić w najbliższym czasie i nie musieć czekać na wyjazd na święta. Będę bardzo wdzięczna za użyczenie nam kąta na jedną dobę.

Jesli Ci nie przeszkadza, ze uzyczymy duzy pokoj z duza rozkladana kanapa to sie zglaszamy, prywatnosic moge udzielic w moim pokoju, ale nie ma lozka niestety :)

W ten weekend nas nie ma prawie ja na uczelni, tz na targach wiec raczej a tydzien

Mieszkamy w szeregowym domku na pradniku:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon lis 09, 2009 23:45 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
Leone pisze:Słuchajcie, przed chwilą padliśmy ze śmiechu :D
Kafka właśnie zaatakowała swój cień na ścianie :ryk: :ryk:

kto wygrał? :wink:

Kafka walczyła dzielnie, niestety ściana była nieugięta :D
Za to Morris wpakował nam się przed chwilą do schowka na pościel przy rozkładaniu łóżka i za nic, ale to za nic nie chciał wyjść ;)

nic to, dobrej nocy wszystkim ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon lis 09, 2009 23:48 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Mufasa o 18 dostał następną dawkę metoclopramidum bo zwymiotował.

Na ten moment bez wymiotów.
Jest bardzo osłabiony - widać że się źle czuje leży jak skórka z kota :cry: .
Grzeje płyny zaraz go nawodnie.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lis 09, 2009 23:51 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:
Tweety pisze:
Leone pisze:Słuchajcie, przed chwilą padliśmy ze śmiechu :D
Kafka właśnie zaatakowała swój cień na ścianie :ryk: :ryk:

kto wygrał? :wink:

Kafka walczyła dzielnie, niestety ściana była nieugięta :D
Za to Morris wpakował nam się przed chwilą do schowka na pościel przy rozkładaniu łóżka i za nic, ale to za nic nie chciał wyjść ;)

nic to, dobrej nocy wszystkim ;)

Czyli rozumiem ze Golota nie czuje sie osamotniony w swoich "dokonaniach" ;)
Felek wpada z impetem pod rozscielane przescieradlo zawsze sie rzuca jak dlugi a potem wariuje pod nim - scielenie z kotem jest super.
Dobrej nocy :)

Edit: Etiopia, kciuki za Mufase... Biedny, co za franca go tak meczy? :|

solangelica

Post » Pon lis 09, 2009 23:56 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Patka_ pisze:
anna09 pisze:Ja z nietypowym zapytaniem :oops: Czy ktoś ma może wolny pokój, który mógłby użyczyć mnie i trzem kotom na 24 godziny? Najlepiej w weekend (pt-sb). Sprzęt dla kotów i śpiworek zabiorę ze sobą. W ogóle nie będziemy kłopotliwi, obiecuję.
Już wyjaśniam o co chodzi. Wreszcie po wielu miesiącach walki wygrywamy walkę z grzybicą u Gina i czas odkazić mieszkanie świecą. Ale aby to zrobić, musimy wynieść się z mieszkania na 24 godziny. Chciałabym to zrobić w najbliższym czasie i nie musieć czekać na wyjazd na święta. Będę bardzo wdzięczna za użyczenie nam kąta na jedną dobę.

Jesli Ci nie przeszkadza, ze uzyczymy duzy pokoj z duza rozkladana kanapa to sie zglaszamy, prywatnosic moge udzielic w moim pokoju, ale nie ma lozka niestety :)

W ten weekend nas nie ma prawie ja na uczelni, tz na targach wiec raczej a tydzien

Mieszkamy w szeregowym domku na pradniku:)

Bardzo dziękuję. Jeśli nie znajdę nic bliżej :wink: , to chętnie skorzystam. Może być pokój bez łóżka (zabiorę materac), bo chłopaki będą się lepiej czuć zamknięci ze mną w pokoju.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon lis 09, 2009 23:57 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

="solangelica"

Nie wiadomo co to........
Musi być dobrze.

Dobrej nocy oby była spokojna.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto lis 10, 2009 0:00 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Etiopia pisze:
="solangelica"

Nie wiadomo co to........
Musi być dobrze.

Dobrej nocy oby była spokojna.

Na pewno bedzie dobrze. Trudnosci sa stanem chwilowym, zawsze mijaja - pamietaj.
Kciuki mocno zacisniete, dobrej nocy.

solangelica

Post » Wto lis 10, 2009 1:01 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Obrazek

Malwinka w domu adopcyjnym - ostatnie zdjecie z ciocia :) :1luvu:

solangelica

Post » Wto lis 10, 2009 6:10 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:
milu pisze:Zgłaszam potrzebę zamienienia mnie w ten czwartek na Kocimskiej - muszę wyjechać z Krakowa. Moge w nastepny tydzień wziąć czyjś ranek :wink:

Nie ma sprawy, spłacimy swój "dług" wobec Ciebie i weźmiemy Twój czwartkowy dyżur ;)

8O 8O

Dzięki, o czwartek jestem spokojna :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto lis 10, 2009 8:02 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

A oto dowód że mój Gerfild „ zszedł na psy „
Jak przedtem ugryzł by albo przyłożył łapą
Teraz ustępuje miejsca lub usuwa się a nawet pozwala spać obok siebie innym kotom
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto lis 10, 2009 8:15 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Etiopia - kciuki dla Mufasy :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 10, 2009 8:31 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Etiopio - trzymam palce za kiciusia.
Za psa też.

Ma miejsce dla kotki - półdługowłosej buraski. W bloku. Rekomendacja - koleżanka z TOZu.

Te koty po umarłym mogę wziąć do siebie. Na pewien czas oczywiście.

Sol - czy masz już materac? Czy szukać dalej?

Znikam z netu do poniedziałku. Mam "chorobowy urlop" - bez tego nie mam szans przyjść do siebie.

Co z kotem z tytułu?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 10, 2009 8:46 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

U Mufasy ani poprawy ani pogorszenia.
W nocy wymiotował dwa razy.
Jedziemy za 10 minut do weta.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Wto lis 10, 2009 8:49 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Takie same objawy występują u psów na terenie Krakowa.
Bardzo, bardzo mocno trzymam palce.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

[poprzednia][następna]