Mnie martwi Trisza, bo pokichuje i kaszle. Ale nie wyglada mi na jakas zakatarzona. Caly czas siedzi na parapecie i moze po prostu zmarzla - teraz wlazla na sam srodek lozka.
Mam pytanie kiedy sie mozna spodziewac poslanek z allegro?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Ja z nietypowym zapytaniemCzy ktoś ma może wolny pokój, który mógłby użyczyć mnie i trzem kotom na 24 godziny? Najlepiej w weekend (pt-sb). Sprzęt dla kotów i śpiworek zabiorę ze sobą. W ogóle nie będziemy kłopotliwi, obiecuję.
Już wyjaśniam o co chodzi. Wreszcie po wielu miesiącach walki wygrywamy walkę z grzybicą u Gina i czas odkazić mieszkanie świecą. Ale aby to zrobić, musimy wynieść się z mieszkania na 24 godziny. Chciałabym to zrobić w najbliższym czasie i nie musieć czekać na wyjazd na święta. Będę bardzo wdzięczna za użyczenie nam kąta na jedną dobę.
Tweety pisze:Leone pisze:Słuchajcie, przed chwilą padliśmy ze śmiechu
Kafka właśnie zaatakowała swój cień na ścianie![]()
kto wygrał?![]()
Leone pisze:Tweety pisze:Leone pisze:Słuchajcie, przed chwilą padliśmy ze śmiechu
Kafka właśnie zaatakowała swój cień na ścianie![]()
kto wygrał?![]()
Kafka walczyła dzielnie, niestety ściana była nieugięta :D
Za to Morris wpakował nam się przed chwilą do schowka na pościel przy rozkładaniu łóżka i za nic, ale to za nic nie chciał wyjść
nic to, dobrej nocy wszystkim
Patka_ pisze:anna09 pisze:Ja z nietypowym zapytaniemCzy ktoś ma może wolny pokój, który mógłby użyczyć mnie i trzem kotom na 24 godziny? Najlepiej w weekend (pt-sb). Sprzęt dla kotów i śpiworek zabiorę ze sobą. W ogóle nie będziemy kłopotliwi, obiecuję.
Już wyjaśniam o co chodzi. Wreszcie po wielu miesiącach walki wygrywamy walkę z grzybicą u Gina i czas odkazić mieszkanie świecą. Ale aby to zrobić, musimy wynieść się z mieszkania na 24 godziny. Chciałabym to zrobić w najbliższym czasie i nie musieć czekać na wyjazd na święta. Będę bardzo wdzięczna za użyczenie nam kąta na jedną dobę.
Jesli Ci nie przeszkadza, ze uzyczymy duzy pokoj z duza rozkladana kanapa to sie zglaszamy, prywatnosic moge udzielic w moim pokoju, ale nie ma lozka niestety
W ten weekend nas nie ma prawie ja na uczelni, tz na targach wiec raczej a tydzien
Mieszkamy w szeregowym domku na pradniku:)
="solangelica"
Edit: Etiopia, kciuki za Mufase... Biedny, co za franca go tak meczy?
Etiopia pisze:="solangelica"
Edit: Etiopia, kciuki za Mufase... Biedny, co za franca go tak meczy?
Nie wiadomo co to........
Musi być dobrze.
Dobrej nocy oby była spokojna.
Leone pisze:milu pisze:Zgłaszam potrzebę zamienienia mnie w ten czwartek na Kocimskiej - muszę wyjechać z Krakowa. Moge w nastepny tydzień wziąć czyjś ranek
Nie ma sprawy, spłacimy swój "dług" wobec Ciebie i weźmiemy Twój czwartkowy dyżur![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, LimLim, puszatek i 406 gości