» Wto cze 01, 2010 20:47
Re: ds dla Małgosi(chore nerki,apetyt wraca) f.s.1,23,24 i 31
"Ogrodowe" zdjęcia Małgoni przepiękne - oddają jej urok.
Ja wcześniej widziałam tylko zdjecia z banerka (są małe i tam nie widać jaka jest piękna) i jak zobaczyłam u Biamili Małgonie na żywo to byłam w szoku, że to taka cudna koteczka i w dodatku wygląda jak młoda kocica góra 2-3 letnia.
Ale z drugiej strony w sprawie klientki z fobią na koty, wiecie fobie są różne bywają irracjonalne, ja mam fobię na pająki, arachnofobię, i na nic mi zdroworozsądkowe tłumaczenia że pająk nie jest w stanie nic mi zrobić, większy pająk, którego zobaczę "znienacka" powoduje nagłe uczucie paniki, paraliż, kołatanie serca - nic fajnego... to się też zdarza że ktoś ma fobię wobec kotów.
Mąż siostry mojego tż miał też taki irracjonalny lęk wobec kotów, też mu zostało z jakichś głupich opowieści z dzieciństwa, nie miał nic przeciwko kotom, tylko po prostu się ich bał, kilka pierwszych razów jak przyszedł do nas to siedział i cały czas się rozglądał w napięciu, ustalając na bieżąco pozycje "wrogów" , ale po kilku wizytach u nas prawie mu przeszło, nie na tyleżeby sam chciał mieć kota, ale przynajmniej na tyle, że nie ma wrazenia że koty tylko czychają aby rzucić mu się do gardła.