Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 16:40 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Witam po długiej przerwie (od czwartku).
tyle stron przybyło że nawet nie mam czasu przeczytać wszystkiego.
Oj kiepsko się funkcjonuje bez netu w domu.
Narazie wkleje kilka zdjeć Ajaks, a później postaram się napisać coś więcej.
Elza przerażona nowym przybyszem. Ona tak się go boi że ma oczy jak talerze.
Ale nie było jakoś tak źle, nie było walk i gonienia bo ąjaxik mądry chociaz młody kociak zachowywał dystans i jako tako to zgranie następowało do czasu gdy Ajax coraz nachalniej jednak chciał się zakolegować z Elzą.
Efekt taki że Elza na szafie a Ajax pod szafą i czeka......czeka.
Co z tego wyniknie dowiem się jak wrócę z pracy do domu po 20-tej. (Pierwszy raz zostali tak długo sami :( )
Ajax myziak nad myziaki z pięknym miękkim futerkiem.
Przylepa, przytulak i dzieciak straszny. Lubi towarzystwo i jak tęskni to pomrukuje jak mały tygrysek.

Kompletnie nie wie dlaczego Elza go nie lubi.
A to Pan Ajax :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A ja tam wiem czemu Elza go nie lubi.
Bez pardonu zjmuje jej ulubione miejsca
Obrazek
mając ją całkiem w nosie.
Trudno mu zrobić zdjęcia bo ruchliwy niemożebnie.
I ostatnie na ta sesję
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 16, 2009 16:58 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -

Zapraszam równiez do wzięcia udziału w moich bazarkach , dzis wystawiłam nastepny. Może znajdzie się na którymś cos co posłuży jako prezent mikołajkowy ? :s4:

viewtopic.php?f=20&t=103471
viewtopic.php?f=20&t=103473
viewtopic.php?f=20&t=103470
viewtopic.php?f=20&t=103524
Ostatnio edytowano Wto lis 17, 2009 11:02 przez Iweta, łącznie edytowano 6 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 16, 2009 17:55 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

:)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lis 16, 2009 18:12 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Ta minka Ajaxa na pierwszym zdjęciu poprostu powalająca :D Taki z minki to o łobuz,a nie miziak :wink:

Prosimy o wsparcie .Wystarczy jak kazdy wpłaci nawet 10 zł. Głupio tak nawoływać ,sama też dołaczę do akcji ,ale po pierwszym :oops:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 16, 2009 19:57 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Jak na razie jest bardzo małe "zainteresowanie" :roll: Prosze o wpłaty chociaz 5-10 zł, abyśmy mogli wyciągnąc jeszcze kilka kotów z celi śmierci
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 16, 2009 22:22 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lis 17, 2009 0:25 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Zapomniałam napisac.
Pan z mięsem będzie jutro, jeśli ktoś by jeszcze chciał to można rano zadzwonic, bo będzie popołudniu.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 17, 2009 7:33 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Iweta pisze: Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Jak na razie jest bardzo małe "zainteresowanie" :roll: Prosze o wpłaty chociaz 5-10 zł, abyśmy mogli wyciągnąc jeszcze kilka kotów z celi śmierci

witam wtorkowo ... oczywiście wpłata poleci do was ale po wypłacie ... chwilowo mam braki ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lis 17, 2009 8:47 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Lidka pisze:Zapomniałam napisac.
Pan z mięsem będzie jutro, jeśli ktoś by jeszcze chciał to można rano zadzwonic, bo będzie popołudniu.

Mięsko jeszcze jest.Faktem jest że kociaki jadłyby codzieniie smakołyki ale mieszamy im jedzenie.Miesko dostają 2x w tygodniu.

Lidziu potrzebujemy suchego!
18 kg puriny własnie jest przy końcówce :roll:

mar_tika

Post » Wto lis 17, 2009 8:48 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Axa76 pisze:zapraszam viewtopic.php?f=20&t=103573 :oops:

Bardzo ,bardzo dziekujemy :1luvu:

mar_tika

Post » Wto lis 17, 2009 8:50 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:

Mięsko jeszcze jest.Faktem jest że kociaki jadłyby codzieniie smakołyki ale mieszamy im jedzenie.Miesko dostają 2x w tygodniu.

będzie w weekend dopiero:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 17, 2009 8:52 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Witamy z Fuksiem wszystkich o poranku :mrgreen:
Fuksio kicha coraz rzadziej, widzimy dużą poprawę od rozpoczęcia antybiotykoterapii, poza tym, jest już sporo śmielszy, biega jak szalony po całym pokoju :twisted:
Obrazek

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Wto lis 17, 2009 9:05 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Lidka pisze:
mar_tika pisze:

będzie w weekend dopiero:(

to i tak super Ludziu :ok: czekamy z niecierpliwością:)

Kasiula ale Fuksik ma apetycik ,bedzie wam rósł jak na drożdżach.A o jego rodzeństwo narazie nikt nie pyta.Banda pożera nam zapasy jedzonka ,bo apetyciki też im barrddzzooo dopisują :roll:

mar_tika

Post » Wto lis 17, 2009 9:21 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:Kasiula ale Fuksik ma apetycik ,bedzie wam rósł jak na drożdżach.A o jego rodzeństwo narazie nikt nie pyta.Banda pożera nam zapasy jedzonka ,bo apetyciki też im barrddzzooo dopisują :roll:

martika Fuksio przybrał na wadze 10dkg odkąd go mamy :ok: Teraz waży równe kilo :mrgreen: To rodzeństwo na pewno też jest takie wdzięczne i cudowne jak Fuksio :| Tak bym chciała, żeby znaleźli swoje kochające domki :1luvu:

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Wto lis 17, 2009 12:15 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

viewtopic.php?f=20&t=103590 jeszcze taki bazarek - jeśli byłoby jakieś zainteresowanie, to takich rzeczy trochę mam, ewentualnie wytwarzam ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]