^^ KocI SzczEciN~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 22, 2009 9:57

rudolfrudy pisze:Dzieki za obszerna realacje. Trzymam kciuki, zeby bylo lepiej, a gdyby jednak dal sie zaprosic do klatki, to pomoge w transporcie do weta.

Dziękuję - tarabanienie się z klatką pułapka tramwajem a potem autobusem to straszne doświadczenie... :roll:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Śro lip 22, 2009 10:35

ja swój wehikuł odstawiłam do mechanika. mechanika popatrzył, posłuchał i stwierdził że nie wie co mu jest :? ale że się dowie i zadzwoni....i tak stałam się klientem ZDiTM :evil:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro lip 22, 2009 10:41

agiis-s pisze:ja swój wehikuł odstawiłam do mechanika. mechanika popatrzył, posłuchał i stwierdził że nie wie co mu jest :? ale że się dowie i zadzwoni....i tak stałam się klientem ZDiTM :evil:

Witaj w klubie Agiis-s :lol:
Ale nie martw się podróżówanie tymi rzęchami ma tez swoje zalety - pieska mozna zlaleźć, kotki do karmienia wypatrzyć... Bo też nie skupiasz sie na redukcji biegów i rozglądaniu za znakami, wlatującymi pod koła samobójcami i innymi czynnikami pragnącymi zaszkodzić twiemu sumieniu i lakierowi samochodu, nie musisz ustawicznie zastanawiać się kto do diabła ma pierwszeństwo na tym kompletnie nie oznakowanym skrzyzowaniu itp (doświadczenia z kursui jazdy 8) ) tylko rozgladasz sie po okolicy podziwiajac nasze piękne zacne miasto i relaksujesz się na metalowym siedzisku chłonąc wonie channel no 5 od otaczającego społeczeństwa :wink:
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 10:49

oj rożnie może być ...jak ja jechałam ze swoją dzikuską piwniczną do weta autem to miałam dodatkowo opcje wibracji całego auta .klatka dosłownie skakała gora , dół i na boki. :) ufff.Nawet w tym stresie nie zobaczyła bym Godzilli na swojej drodze. :)
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lip 22, 2009 10:50

kya pisze:Ps.Poradzcie gdzie moglabym sprzedawac swoje wytwory-potwory .Przeciez z pensji nie daje rady karmic tej sfory podworkowej .Dopiero co kupilam 20 kg zarla i juz dzisiaj zaczynam sie robic nerwowa bo coraz blizej dna worka . Moze znacie jakiegos weta ,ktory zgodzilby sie ustawic u siebie w gabinecie i sprzedac gdyby komus wpadlo cos w oko? A moze macie jakis inny pomysl?

Co to jest "wytwory-potwory" ?
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 10:50

:ryk:

w ten sposób na to nie patrzyłam ...dzięki Istna, może uda mi się dzięki tobie powstrzymać odruch wypchania pasażerów z autobusu :twisted:

agiis-s

Post » Śro lip 22, 2009 10:52

Istna pisze:
kya pisze:Ps.Poradzcie gdzie moglabym sprzedawac swoje wytwory-potwory .Przeciez z pensji nie daje rady karmic tej sfory podworkowej .Dopiero co kupilam 20 kg zarla i juz dzisiaj zaczynam sie robic nerwowa bo coraz blizej dna worka . Moze znacie jakiegos weta ,ktory zgodzilby sie ustawic u siebie w gabinecie i sprzedac gdyby komus wpadlo cos w oko? A moze macie jakis inny pomysl?

to te cuda co robi kya...sama nosze od niej biżuterię i nosiłabym więcej ale nie chce mi już sprzedawać :twisted:

agiis-s

Post » Śro lip 22, 2009 10:52

cypisek pisze:oj rożnie może być ...jak ja jechałam ze swoją dzikuską piwniczną do weta autem to miałam dodatkowo opcje wibracji całego auta .klatka dosłownie skakała gora , dół i na boki. :) ufff.Nawet w tym stresie nie zobaczyła bym Godzilli na swojej drodze. :)

A kursantom każą zauważać każde źdźbło trawy przy drodze :evil:
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 10:53

cypisek pisze:oj rożnie może być ...jak ja jechałam ze swoją dzikuską piwniczną do weta autem to miałam dodatkowo opcje wibracji całego auta .klatka dosłownie skakała gora , dół i na boki. :) ufff.Nawet w tym stresie nie zobaczyła bym Godzilli na swojej drodze. :)

jest jeszcze opcja jazdy na sygnale - z wyjącym kotem w bagażniku .....

agiis-s

Post » Śro lip 22, 2009 10:54

agiis-s pisze:
Istna pisze:

to te cuda co robi kya...sama nosze od niej biżuterię i nosiłabym więcej ale nie chce mi już sprzedawać :twisted:

A te cuda są gdzieś prezentowane ? Może bym mogła wrzucić coś do tego pustuszejącego wora... 8)
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 10:55

Istna pisze:

po 20 latach od egzaminu zauważam tylko dzieci, pijanych no i oczywiście zwierzęta...
przed idiotami na szosie litościwy Bóg mnie chroni ;)

agiis-s

Post » Śro lip 22, 2009 10:55

agiis-s pisze:

jest jeszcze opcja jazdy na sygnale - z wyjącym kotem w bagażniku .....

Najgorzej jak "sygnał" wydobywa sie z okutanej szmatą klatki-pułapki w autobusie - ludzie sobie wyobrażają różne rzeczy....
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 10:56

agiis-s

Post » Śro lip 22, 2009 10:59

agiis-s pisze:
Istna pisze:

po 20 latach od egzaminu zauważam tylko dzieci, pijanych no i oczywiście zwierzęta...
przed idiotami na szosie litościwy Bóg mnie chroni ;)

Mi ostatnio jakiś głupek wyskoczył wprost pod koła na Niepodlełości - akurat sobie zmieniłam pas na całkiem lewy (z tej okazji przyśpieszając nieco) i z krzaków dzielących tory tramwajowe i ulicę wpadł mi prawie na maskę. Dobrze ze samochód nie miał abs i zatrzymał sie w miejscu. Rozjechałabym dziada jeszcze zanim prawo jazdy dostałam :?
Obrazek

Istna

Post » Śro lip 22, 2009 11:01

agiis-s pisze::!: tu kya się ujawnia ;) http://picasaweb.google.com/sydonia.bork

Niektóre fajne są - nie myślała Kya zeby na allegro rzucić ? Ja sobie włąśnie z allegro kupowałam parę rzeczy
Obrazek

Istna

[poprzednia][następna]