Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 21:53 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Za chwile podesle Ci zdjecia

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lis 30, 2009 22:06 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

ok, zajme się tym rano.... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 01, 2009 0:44 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Dama Ya pisze:
andzelika1952 pisze:Obrazek

Tak wygląda kicia znaleziona wczoraj w blokowej piwnicy. Kiedy siedziała skulona , zmarznięta nie było widać tak strasznie jej wychudzenia . Dzisiaj kiedy już troszkę zjadła ,rozgrzała się i wyciągnęła na posłaniu widać w jak krytycznym jest stanie.

Jaki umorusany brudasek. pewnie długo by nie pożyła, gdyby nie pomoc!

Jest mi tak ciężko , koteczka nie przeżyła , była zbyt wyniszczona i nic nie pomogło. Miała tak silną anemię ,że nigdy nie widziałam tak białych śluzówek. Do tego temperatura , którą pomimo intensywnego ogrzewania udało się podnieść tylko do 36,5. Lekarz od początku nie dawał jej zbyt dużych szans a właściwie żadnych , ale ja nie chciałam w to wierzyć , Przecież tylu udało się pomóc to dlaczego nie Jej ? :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto gru 01, 2009 0:51 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Przykro :(

Pocieszajace jest to, ze odeszla z pelnym brzuszkiem, bylo jej cieplo i spokojnie. Teraz wedruje szczesliwa za TM

Trzymaj sie

kociamysza

Post » Wto gru 01, 2009 8:13 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Smutno... Ale choć przez jakiś czas była WAŻNA. Nie odeszła sama, w jakiejś brudnej, zimnej piwnicy. Koteczko [']... :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto gru 01, 2009 9:10 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Ale miala Ciebie, Kociego Anioła!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Wto gru 01, 2009 9:10 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Bardzo mi przykro :( andzelika, zrobiłaś dla niej wiele....trzymaj się :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 01, 2009 11:58 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

koteczki po domki dziś :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 01, 2009 15:27 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

MIAŁA TEŻ MNIE, NAZYWAŁAM JĄ MOJA AMANDĄ.
PRZYKRO MI :cry:

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Wto gru 01, 2009 16:13 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

PANCIA.M WYSŁAŁAM PW
TRZYMAJ SIĘ, MYŚLĘ O TOBIE I KOTUNI.....

:( :( :( :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 01, 2009 20:21 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2009 17:24 przez slapcio, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

slapcio

Post » Wto gru 01, 2009 20:29 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Andżeliko, czy znalazłam wszystkie wątki? Przejrzałam Twojeposty wstecz do września, więcej nie dam dzisiaj rady :oops:
A co z trójką rodzeństwa: Tuptusiem, Oliwką i Mikusią? Ich wątek zamknięty :roll:

A tu jeszcze lista kilku kociambrów które już są u siebie - popatrzcie jakie superowe są radomszczaki!

Rudzik RUDZIK unikatowy kotek JUŻ W NOWYM DOMKU.
Gremlinek WYRZUCILI MNIE JAK ŚMIECIA , BO MOGĘ OŚLEPNĄĆ- MA DOM STAŁY DS niewidomego Gremlinka potrzebuje pomocy finansowej - oczka wymagają dożywotniego leczenia!
Szaruś PORZUCONY SZARUŚ Juz w nowym DOMKU u mysioperz :1luvu:
Kacperek KACPEREK Z KOCIEJ ARKI MA JUŻ DOM
MaciuśMACIUS POTRZEBUJE TWOJEJ POMOCY PILNE KOTY TRAFIĄ NA BRUK u szirry :1luvu: temido, zmień tytuł wątku :wink:
MarcysiaMłodziutka Marcysia DAJ JEJ SWE SERCE. KOTY TRAFIĄ NA BRUK
...

Więcej muszę poszukać, sklerozę mam :oops: Andżeliko, podpowiedz choć imiona, powoli znajdę wątki i wstawię :wink:
Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2009 17:25 przez slapcio, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

slapcio

Post » Wto gru 01, 2009 21:09 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

No i ciąg dalszy mojego monologu :wink:

Co kto robi, co kto ma

Kuki - ma allegro by alareipan
Pusia - ma allegro by alareipan
Balbinka - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Myszka - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Lenka - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Malwinka i Mysia - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Kubuś - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Zuzia - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie wymaga parę dodatkowych info
Tola - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie wymaga parę dodatkowych info
Bursztynek i Kika - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Wacuś - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie
Smolik i Dusia - tekst gotowy, czeka na skład u kociamysza i wystawienie

Trzeba deklaracji:
- allegro: Kto udostępni konto któremu kotu?
- ogłosznia na portalach: kto-komu i gdzi wystawi?
- wątek na "Kocim zakątku" - ja powystawiam ile zdążę przed wyjazdem, potrzebuję ludzi którzy podtrzymają wątek

Na "Kocim zakątku"- forum gazeta.pl pokazałam: Malwinkę, Mysię, Kubusia, Lenkę, Balbinkę, Myszkę.

Aktualne bazarki:
- Hanulka
Ostatnio edytowano Śro gru 02, 2009 10:56 przez slapcio, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

slapcio

Post » Wto gru 01, 2009 21:41 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Z powodow wiadomych (komp) troche sie nam skomplikowala sprawa, ale damy rade :)

Na zakatku o watek sie nie martw :)

"gotowce" do allegro powysylam zainteresowanym

Hanulka sie oferowala dac ogloszenia tam, gdzie jest zalogowana, teraz pracuje nad bazarkiem, nie bardzo moge jej pomoc, powod jak wyzej.

Jesli mozesz, a gotowca masz :) to jeszcze tutaj napisz :

http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,1146.html

Yoda sama nie pociagnie :)

Artykuly i plakat biore na siebie, tzn na barki MD ;)

Tyle, musze znikac z kompa

kociamysza

Post » Wto gru 01, 2009 22:36 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Ok, Hanulko, podaj wykaz portali gdzie umieścisz ogłoszenia.

Co do fotoforum - najpirw musze powyciagac zdjecia z pszczególnych wątków, będe systemetyczni tam wstawiać :)

Kolejna porcja tekstów poszła!
Obrazek

slapcio

[poprzednia][następna]