K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 25, 2009 14:09

Ja też mam puszkę z tuńczykiem i saszetke z cielecina. Na to złapałam Asterka, to może i tu zadziała.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw cze 25, 2009 14:24

Tweety pisze:a ja zacznę od złych wieści a potem przejdę do opieprzania. Marco umarł 20 minut temu :cry: :cry: Całkiem nieźle wyglądał w inkubatorku, troszkę się bawił i nagle się przewrócił i ... już.

I w związku z tym drugie pytanie: czy my będziemy pozbywać się tymczasów tylko przez ich śmierć czy może zacznie coś funkcjonować w postaci ogłoszeń?? /.../

Chyba byl za glodny juz ... i za slabiutki ... a strasznie czekalam, zeby wrocil ... :( biedne malenstwo. Ale dobrze, ze nie cierpial jakos szczegolnie - chyba ? Marco .... taki byl piekny .... zdjecia mam.

O oglaszaniu maluchow to ja juz dawno mowie, nawet jak sa za male, mozna przyjmowac zapisy czy cos .. zdjecia tej trojce zrobie, jak tylko skonczy sie leczenie, zastrzykowanie i szalenstwo pracowe; wszystko na raz mam teraz i w ogole juz nie wiem jak sie nazywam.

Trojeczka Porto, Coco i Pico ma sie dobrze, Porto jest strasznie wielki, duzo je i spi, a smarkulki nic tylko wychodzic i wychodzic z pudelek ! wlasnie znow zlapalam Coco jak wlazila za pralke, po tym jak wyskoczyla na podloge. A scianki pudelka sa z 10x wyzsze niz ona ! Teraz pudla przykrylam kratka z piekarnika, koniec uciekania, ja musze pracowac !

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw cze 25, 2009 14:40

Na razie o żadnych postępach mowy nie ma :( Na szczęście przymierzamy się do zmian lokalowych , a wtedy z całą pewnością dokonam dokocenia się :lol:
Mała udaje dziką i fuczy od czasu do czasu, ale nawet zasypiając musi widzieć człowieka. Siedzę więc przed transporterem , wtedy kot nie musi płakać i może spokojnie zamknąć oczęta 8)

Wielopolanie lewicowi:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw cze 25, 2009 14:40

Zowisia pisze:
Tweety pisze:a ja zacznę od złych wieści a potem przejdę do opieprzania. Marco umarł 20 minut temu :cry: :cry: Całkiem nieźle wyglądał w inkubatorku, troszkę się bawił i nagle się przewrócił i ... już.

I w związku z tym drugie pytanie: czy my będziemy pozbywać się tymczasów tylko przez ich śmierć czy może zacznie coś funkcjonować w postaci ogłoszeń?? /.../

Chyba byl za glodny juz ... i za slabiutki ... a strasznie czekalam, zeby wrocil ... :( biedne malenstwo. Ale dobrze, ze nie cierpial jakos szczegolnie - chyba ? Marco .... taki byl piekny .... zdjecia mam.

O oglaszaniu maluchow to ja juz dawno mowie, nawet jak sa za male, mozna przyjmowac zapisy czy cos .. zdjecia tej trojce zrobie, jak tylko skonczy sie leczenie, zastrzykowanie i szalenstwo pracowe; wszystko na raz mam teraz i w ogole juz nie wiem jak sie nazywam.

Trojeczka Porto, Coco i Pico ma sie dobrze, Porto jest strasznie wielki, duzo je i spi, a smarkulki nic tylko wychodzic i wychodzic z pudelek ! wlasnie znow zlapalam Coco jak wlazila za pralke, po tym jak wyskoczyla na podloge. A scianki pudelka sa z 10x wyzsze niz ona ! Teraz pudla przykrylam kratka z piekarnika, koniec uciekania, ja musze pracowac !

był cały czas na kroplówkach, nic innego nie chciał jeść a tez nie karmili go na siłę, bo to dodatkowo drażniło jelitka. Myślę, że on po prostu chciał do mamy, u mamy najfajniej, gdzie by nie była

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 25, 2009 14:47

Śliczne zdjęcia. Mamba rośnie w oczach.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw cze 25, 2009 14:47

Markopolo odebrał z Chirona kocurka, będziecie go miały na pace do wypuszczenia, auto będzie na Wielopolu.

Nie wiem co ze żwirkiem i puszkami. Jest jeszcze coś z tego?, bo Marek chyba dzisiaj nie zdążył kupić. Już na samym tym przykładzie widać, że jest kiepską z taką ilością kotów. Nie mamy pieniędzy na większą ilość zakupów więc przeważnie płacimy po 200-300 zł za jednym razem i trzeba częściej jeździć, to też musi ktoś robić a hurtownia jest chyba tylko do 16 czy 17-stej

Czyli co, niedziela? bo chcę zrobić listę

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 14:51

Ja kupię żwir i jakieś puszki w sklepie zoologicznym jak będę szła.
Niedziela tak! Będę mieć listę spraw pilnych pilniejszych, ważnych i ważniejszych.
Proszę, niech każdy znajdzie chwilę i zastanowi się na ile może zaangażować się w fundacyjną działalność. Zrobimy podsumowanie, ustalimy działanie.
Ja mam już kilka pomysłów, niech dojrzewają do niedzieli.
Rozumiem, że spotkanie na Kocimskiej, tak?

lutra

Post » Czw cze 25, 2009 14:53

Wielopolanie prawicowi:

Burasia:ObrazekObrazek

Negrita: ObrazekObrazek

Kleo jest trudną modelką :wink: :
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw cze 25, 2009 14:55

i jeszcze może warto kupić taki http://allegro.pl/item662908455_zwirek_cat_s_best_eko_plus_40l_wyprzedaz.html ? ja jestem b. zadowolona jest super wydajni i taniej wychodzi niż hilton czy inny benek.

lutra

Post » Czw cze 25, 2009 15:01

lutra pisze:i jeszcze może warto kupić taki http://allegro.pl/item662908455_zwirek_cat_s_best_eko_plus_40l_wyprzedaz.html ? ja jestem b. zadowolona jest super wydajni i taniej wychodzi niż hilton czy inny benek.

z przesyłką wygląda drożej, bo ponad 11 zl chyba, że nie umiem liczyć. Za 5 litrowy płacimy 8 zł

czyli niedziela popołudnie (godzinę dogramy ale miejcie trochę więcej czasu)

1. Lutra
2. Akima
3. Miuti.

.
.
.
ja

kto jeszcze?
Ostatnio edytowano Czw cze 25, 2009 15:03 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 15:03

lutra pisze:i jeszcze może warto kupić taki http://allegro.pl/item662908455_zwirek_cat_s_best_eko_plus_40l_wyprzedaz.html ? ja jestem b. zadowolona jest super wydajni i taniej wychodzi niż hilton czy inny benek.

To super promocja, ja za 20 kg Benka 40 zł płacę

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw cze 25, 2009 15:03

Tweety pisze:

z przesyłką wygląda drożej, bo ponad 11 zl chyba, że nie umiem liczyć. Za 5 litrowy płacimy 8 zł

1. Lutra
2. Akima
3.Patka
.
.
.
ja
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw cze 25, 2009 15:04

1. Lutra
2. Akima
3.Patka
4. Miuti
.
.
ja

Tweety

Post » Czw cze 25, 2009 15:05

mjs pisze:Wielopolanie prawicowi:

Burasia:ObrazekObrazek

Negrita: ObrazekObrazek

Kleo jest trudną modelką :wink: :

Ale ty tam wysprzątałaś, a ja dzisiaj szczotę ryżową kupiłam żeby zeskrobać to czego się nie da mopem. Jest tam jeszcze coś do zrobienia ? :-)

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw cze 25, 2009 15:06

Tweety pisze: był cały czas na kroplówkach, nic innego nie chciał jeść a tez nie karmili go na siłę, bo to dodatkowo drażniło jelitka. Myślę, że on po prostu chciał do mamy, u mamy najfajniej, gdzie by nie była

Wiem Tweety, na pewno masz racje, tak sobie tylko gdybam .. :(
wiem ze kroplowki powinny byly go wyprowadzic gdyby mial dosc sil
ale najwidoczniej nie mial ...

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

[poprzednia][następna]