Serniczek pisze:męczy mnie pytanie gdzie jest golfik??????![]()
![]()
Puchatkowo musi wybrać specjalną forumową komisję do zbadania sprawy tajemniczego zaginięcia golfika.
Zwizytować łazienkę Sabeeny, przesłuchac oba koty oraz domowników.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:męczy mnie pytanie gdzie jest golfik??????![]()
![]()
ania1990 pisze:niestety domu to raczej narazie nie zmienie hehe ale moge zrobic wszystko zeby byl zamkniety. POzatym nie powiedizlaam o najwazniejszej rzeczy.... pierwsze pietro jest otwarte w lato potem zeby dostac sie do kolejnych pieter trzeba pokonac dwie pary dzwi ktore sa ZAWSZE zamkniete ze wzg na mojego kotka ktory lubi sobie od czasu do czasu siknac. POzatym jesli nie ja to moja mama ma oczy dookola jesli chodzi o naszych pupilkow swiadczy o tym chyba to ze moj pies jest juz u mnie 4 lata a jest taka z natury ze gdyby mogla odrazu by uciekla dlatego speclajnie dla niej sa dodatkowe zabezpieczenia dlatego tez uwazam ze dla kotka perskiego tez stworzylabym odp warunki. MOj kot to co innego jest typowym dachowcem i gdybym trzymala go w domu bylabym sadystka widzac jak plcze mi pod drzwiami,on nie jest u mnie od malego i jest przyzwyczajony chodzic wlasnymi drogami ale zawsze wracamadre kocisko ale sie rozpisalam ale wkoncu musicie mnie dobrze poznac
Kasia_S pisze:szkoda że nie można wpisać jakiegoś komentarza![]()
heh to ja też mam kociaki perskie, sprzedam taniejPluś może robić za tatę, a Biały za mamę
a co tam że przyszywaną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 78 gości