» Pon sie 10, 2009 20:12
dziękuję wszystkim za wsparcie... bardzo potrzebne... bo mam dość... cały czas zastanawiam się się czego nie dopatrzyłam... co zaniedbałam... gdzie błąd zrobiłam... czemu tak mało zrobiłam... sekcji dziś nie było...
Robale już dostają immustymulator, w środę ponowne zastrzyki... Rumba niestety kiepska - ma zapalenie gardła, dostaje marbocyl, nie chce jeść i spała dziś cały dzień, teraz zabrała się za suche dopiero... Xena - koteczka na leczeniu u mnie- miała gorączkę, dostała leki i ufff - zjadła nareszcie... nie stwierdzam żadnych niepokojących objawów u innych kotów... latam za nimi prawie cały czas, a jak usłyszę gdzieś, nie daj Bóg, wymioty - to zakrętów nie wyrabiam, żeby sprawdzić kto i jak... podłogi zdezynfekowane, została klatka i transporter do wymycia...
kiepsko z finansami u nas - dług u weta wzrósł, zaraz karmę trzeba będzie kupować... postaram się jutro wystawić bazarki... wiem, że wszyscy cienko przędą, nie śmiem prosić, ale jakby ktoś mógł...
głód dalej panuje, ale już nie przejmuję się tak ich pełnymi wyrzutu spojrzeniami... do jedzenia dalej suche wyłącznie - dziś zrobiłam im domową kolację, kurczak z ryżem...
trzymajcie kciuki...