kastapra pisze:HALO dziewczyny od ogłoszeń opis T&T bedzie zmieniony!!!!Dostaniecie na pw!
Ten kudłaty smarkacz jest BOSKI
Moderator: Estraven
kastapra pisze:HALO dziewczyny od ogłoszeń opis T&T bedzie zmieniony!!!!Dostaniecie na pw!
noemik pisze:kastapra pisze:HALO dziewczyny od ogłoszeń opis T&T bedzie zmieniony!!!!Dostaniecie na pw!
właśnie zrobiłam każdemu z nich po 7 ogłoszeń...
Tweety pisze:Noemik, poszedł mail dotyczący Mufki
kastapra pisze:noemik pisze:kastapra pisze:HALO dziewczyny od ogłoszeń opis T&T bedzie zmieniony!!!!Dostaniecie na pw!
właśnie zrobiłam każdemu z nich po 7 ogłoszeń...
Wiem Kasiu! Nie mialam czasu wczesniej! Mniej więcej raz w tyg itak trzeba aktualizowac, więc w nast rzucie. Z tym opisem chyba nie maja szans na adopcje;/ No i prosba do Krzycha i Justynki....Zapraszam do mnie w wolnej chwili, jakby się dało zrobić jakąś sesyjkęMoje zdjęcia jakies niemrawe. Widze po liczbie wyswietlen na Allegro, kurcze to naprawdę działa!
kosma_shiva pisze:wiecie co,
kupie jutro Krzysiowi w szmateksie pod blokiem atrybut w postaci oczojebnego satynowego przescieradla na tlo
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:wiecie co,
kupie jutro Krzysiowi w szmateksie pod blokiem atrybut w postaci oczojebnego satynowego przescieradla na tlo
tylko co by pasowało do kotów
iskra666 pisze:Tweety... hm.. to jest te 300 cegiełek o których piszesz?
http://www.allegro.pl/item490103548_afn_polamane_okaleczone_chore_drastyczne.html
iskra666 pisze:Kurcze..jaki zbieg okoliczności... ostatnio trafiłam na tą aukcję na allegro [dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek]
i narobiłam alarmu wśród znajomych zasypując ich linkiem gdzie się tylko da![]()
Ciekawe czy jakaś cegiełka jest od któregoś z nich ;)
, bo strasznie szybko to poszło więc nam się zmniejszają długi. Wystawię dzisiaj kolejną, bo potrzebujemy ponad drugie tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości