Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marta Chrusciel pisze:slifkowa pisze:ha! potwierdzam ze mala to jest chojrak (h?) i choc troche niesmiala to bardzo dziarska i pewna siebie. skacze kica biega tupta traca zaczepia
I ma cudny czarny nochal
a ja jestem w glebokiej depresji po obejrzeniu sterylnego mieszkania Marty i skonfrontowania go z moim. :>
sterylne bo sprzatalam od 15 do 20 przed waszym przyjsciem
a jak szukalas kota pod lozkiem, to modlilam sie zeby nie bylo tam zadnej kupy, bo Stawka namietnie robila pod lozko
Satoru pisze:Marta Chrusciel pisze:slifkowa pisze:ha! potwierdzam ze mala to jest chojrak (h?) i choc troche niesmiala to bardzo dziarska i pewna siebie. skacze kica biega tupta traca zaczepia
I ma cudny czarny nochal
a ja jestem w glebokiej depresji po obejrzeniu sterylnego mieszkania Marty i skonfrontowania go z moim. :>
sterylne bo sprzatalam od 15 do 20 przed waszym przyjsciem
a jak szukalas kota pod lozkiem, to modlilam sie zeby nie bylo tam zadnej kupy, bo Stawka namietnie robila pod lozko
U mnie zawsze znajdzie się jakis zakamuflowany zaschnięty paw
Marta Chrusciel pisze:Ona duzo gryzie. Taki urok kociaka, czy swedza ja zeby? Moze jest cos dostpenego na sciarnie oprocz mojego zegara?
ariel pisze:Marta Chrusciel pisze:Ona duzo gryzie. Taki urok kociaka, czy swedza ja zeby? Moze jest cos dostpenego na sciarnie oprocz mojego zegara?
Kociaki bardzo dużo gryzą. Ja mam poobgryzane rogi półek, wszystkie kartony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 574 gości