Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Czary mary!
AniHili i jak tam na urlopie?
villemo5 pisze:Czary mary!
AniHili pisze:villemo5 pisze:Czary mary!
Czary Siostry Prezes zadziałają od wtorku
Zirael pisze: omamo, jak dobrze, że ja w nowej pracy mam 18 tygodni płatnego, bo już nie pamiętam co to urlop w sumie.....
Aleksandra59 pisze:Zirael pisze: omamo, jak dobrze, że ja w nowej pracy mam 18 tygodni płatnego, bo już nie pamiętam co to urlop w sumie.....
![]()
Że co proszę
- ja też chcę mieć tyle urlopu
, to 4 miesiące urlopowania się
Zirael pisze:Aleksandra59 pisze:Zirael pisze: omamo, jak dobrze, że ja w nowej pracy mam 18 tygodni płatnego, bo już nie pamiętam co to urlop w sumie.....
![]()
Że co proszę
no mówiłam..... prywatna szkoła, w której uczyła się Królowa Matka, wygląda jak Hogwart, i tak dalej......
![]()
kristinbb pisze:Zirael pisze:Aleksandra59 pisze:Zirael pisze: omamo, jak dobrze, że ja w nowej pracy mam 18 tygodni płatnego, bo już nie pamiętam co to urlop w sumie.....
![]()
Że co proszę
no mówiłam..... prywatna szkoła, w której uczyła się Królowa Matka, wygląda jak Hogwart, i tak dalej......
![]()
Przypominam się o relacje z tej szkoły....![]()
Zirael pisze:kristinbb pisze:Zirael pisze:Aleksandra59 pisze:Zirael pisze: omamo, jak dobrze, że ja w nowej pracy mam 18 tygodni płatnego, bo już nie pamiętam co to urlop w sumie.....
![]()
Że co proszę
![]()
Przypominam się o relacje z tej szkoły....![]()
na razie mnie tylko dzieciom przedstawiono, przez wakacje bedą się uczyły jak poprawnie wymawiać moje nazwisko, jak sądzę....
villemo5 pisze:Zirael to co będziesz robić w tej szkole??
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, quantumix i 99 gości