Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 24, 2008 9:15

A ja się znwou dziwię zi cieszę zdjęciami grubego Buraska, Kelly:) Zdrowych spokojnych Świat dla wszystkich.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro gru 24, 2008 9:16

magicmada pisze:A ja się znwou dziwię zi cieszę zdjęciami grubego Buraska, Kelly:) Zdrowych spokojnych Świat dla wszystkich.

a mi Kelly podpadla ostatnio...bo sie mnie boi, paskuda jedna ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro gru 24, 2008 13:14

Kochanej Kelluni, jej Duzej, Melanii, Jerzykowi, malej Pipi, Planecie, Myszce, Demonkowi, Sarusiowi i wszystkim krewnym i znajomym krolika zyczymy radosnych swiat i duzo, duzo szczescia oraz zdrowka w Nowym Roku!!!!!

Obrazek
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro gru 24, 2008 15:09

Obrazek
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon gru 29, 2008 8:42

Calym sercem dziekujemy Cioteczkom Kochanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz krotka relacja poswiateczna :wink:
W domu stanela duza, zywa choinka, ktora w dolnych partiach na wszelki wypadek obwiesilam bombkami nietlukacymi sie. Na szczescie koteczki wola lezec pod choinka i udawac prezenty, niz na niej wisiec :D Kellusia bardzo sie z choinka zaprzyjaznila, ale jej swiateczna (?) atrakcja okazal sie dekoder telewizyjny. Co prawda usytuowany tuz przy choince, ale przeciez w domu od zawsze :roll: a dla Pchelki nagle stal sie odkryciem wielkim :wink: Tak wiec Kellusia zostala maniakiem TV (dokumentacja fotograficzna dzis wieczorem) i sypia sobie na tym ustrojstwie, a gwiazdy malego ekranu ma w... tle :wink:
Podczas wspolnej swiatecznej laby bylo nam cudownie :D Jak zawsze :D :D :D

W noc wigilijna Kelly, z trudem przebijajac sie przez slowotok szalonej Meli, przeslala Wam usciski, usmiechnela sie i zwinawszy sie w mruczacy klebuszek dostojnie udala sie w objecia Morfeusza :wink:
Czy ja juz Wam pisalam, ze ja kocham :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 29, 2008 12:02

jerzykowka pisze: jej swiateczna (?) atrakcja okazal sie dekoder telewizyjny. Co prawda usytuowany tuz przy choince, ale przeciez w domu od zawsze :roll: a dla Pchelki nagle stal sie odkryciem wielkim :wink: Tak wiec Kellusia zostala maniakiem TV (dokumentacja fotograficzna dzis wieczorem) i sypia sobie na tym ustrojstwie, a gwiazdy malego ekranu ma w... tle :wink:

Hi, hi, to tak jak moja Kicia. Chodzi chyba o to, że ten dekoder jest cieplutki i fajnie grzeje w doopkę :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro gru 31, 2008 12:14

Obrazek
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro gru 31, 2008 12:29

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 31, 2008 14:35

Bardzo Kochanym Ciociom dziekujemy i rowniez skladamy zyczenia wspanialego Nowego Roku :balony:

To pierwszy koniec roku, ktory spedzam z Kelly (ktora wlasnie z Jerzykiem wygrzewa sie na kaloryferku). W zwiazku z tym chcialam zwyczajem slynnym dokonac krotkiego podsumowania :wink: A raczej podziekowania. Otoz gdy zabieralam moja Pchelke ze schroniska, byla tam tez jej przyjaciolka Natalka [']. Ze wzgledow finansowych nie moglam ich zabrac razem (na szczescie Natka wkrotce potem trafila cudownie- do Piotra) i wtedy obiecalam sobie i Kellusi, ze rzuce palenie zeby zyskac srodki na dalsza pomoc bidom (pamietasz Aniu :wink: ). I tak od 1 czerwca nie pale papierosow, nigdy wczesniej rozstanie z tym nalogiem nie wydawalo mi sie mozliwe- dziekuje Ci moja Fruziu najdrozsza :1luvu:
To byl rowniez moj pierwszy rok na forum Miau, ktore pokochalam miloscia pierwsza dzieki Demonkowi, a miloscia dojrzala i wielka dzieki Wam i temu co robicie :1luvu: Dziekuje Wam, dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Tobie moj Demonie milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I w tym roku po raz pierwszy spotkalam sie z idea "tymczasowania" i mam nadzieje byc naprawde dobrym domem tymczasowym. W tym roku wyprawilam swoje pierwsze 3 koteczki tymczasowe w swiat i teraz zyja szczesliwie w nowych fantastycznych domach :D Jeden zostal u mnie i bardzo sie z tego ciesze- taka karma :wink:
Niestety byl to rowniez rok rozstan z Ukochaniami, ktore na zawsze pozostana w moim sercu i pamieci :1luvu:

Caluje Was wszystkie goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wszystkie moje koteczki oraz szalona psina tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw sty 08, 2009 20:55

Obrazek

Moje ukochane bure dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ponoworoczna parapetowka :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sty 08, 2009 21:03

jerzykowka pisze:Obrazek

Kellusiowe oczyska poznałabym na końcu świata :1luvu:
ale puplpecik z niej - tak w ogóle :D

obie dziewczyny super wygladają :wink:

Asia, gratuluję rzucenia palenia, łał ! Gdyby mój TŻ miał tyle silnej woli i taką dobrą motywację jak Ty ...
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 08, 2009 21:03

ooo dlugonosa z krotkonosa :)
no no no co za przelom w zyciu Myszki ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw sty 08, 2009 21:57

Myszka ma taka okragla, dziecieca buzie, a Kellunia bardziej orientalna i skosnooka 8) No ale od tylu to juz bym chyba nie rozroznila :lol:
Obrazek

Chat

Post » Pt lut 27, 2009 10:21

Hej, hej!!! Dawno nie pisalam co slychac u mojej tlusciutkiej Kellusi :wink:
Mamy teraz zimowy czas leniuchowania (jezeli mamy czas :roll: ). Kelly uwielbia sie wylegiwac, a jeszcze bardziej jesc :wink: Bardzo zdecydowanie na mnie pokrzykuje kiedy ma ochote na kolejny przysmak w miseczce :wink: Ale nie jest wybrednisia, lubi wlasciwie wszystko procz kurczaka 8O W ogole moja Pchelka ma zloty charakter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest tak dobra..., absolutnie bezkonfliktowa (nawet na szalona Mele juz nie prycha od dawna), grzeczna, slodka :1luvu: Nie przychodzi na kolanka, nie biore jej na rece, ale to wcale nie oznacza, ze nasz kontakt jest mniejszy czy "gorszy"!!!!!!!!!! Nadal mamy swoje rytualy, mizianki ulubione 8) i kiedy Kelly wtula glowke z tymi pieknymi oczami wpatrzonymi we mnie, w moja dlon to moje serce rosnie (potem sie lekarze dziwia, ze przerosniete :wink: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham ja nieziemsko :oops:
Pamietacie, ze kiedys, jeszcze w schronisku, Kelly byla niezla etatowa uciekinierka. W swoim domu ma wrecz odwrotne zapedy- najpierw dlugo nie chciala wyprowadzic sie ze swojego osbnego lazienkowego apartamentu, a teraz jak ognia unika wszelkich dziur w scianach :wink: Nawet nie podchodzi do uchylonych drzwi czy okna, swiat zewnetrzny traktuje jak dzielo sztuki: oglada, kontempluje, moze nawet probuje zrozumiec, ale wlazic do niego nie zamierza :wink:
A poza wszystkim moja drobinka przeistoczyla sie w puchata, tlusciutka orientalna pieknosc :D Oczy piekne, rozumne i... we mnie wpatrzone :smokin: No, czasami w Jerzyka, z ktorym najbardziej sie zżyla (maja w sobie podobna, anielska lagodnosc wobec swiata). Czasem sie troszke o niego martwi, ale wszyscy staramy sie cieszyc soba i zyciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W ten weekend sprobuje wstawic jakas fotke dla kochanych Cioteczek, ktore uratowaly kellusiowe zycie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lut 27, 2009 10:23

no nareszcie cos o kluseczce 8) Bardzo sie cieszymy z rozwoju wszerz slicznej pchelki :lol:
Obrazek

Chat

[poprzednia][następna]