Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 8:47 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Czyżby Alusia przesiadywała na parapecie albo sypiała w umywalce, bo skąd to zapalenie dróg oddechowych 8O
Kciuki za chorutka, niech szybko zdrowieje :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt mar 05, 2010 8:59 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Amika6 pisze:Czyżby Alusia przesiadywała na parapecie albo sypiała w umywalce, bo skąd to zapalenie dróg oddechowych 8O
Kciuki za chorutka, niech szybko zdrowieje :ok: :ok: :ok:

Alusia nie lubi przesiadywać na parapecie ani nigdy nie siedzi w umywalce, zresztą łazienka jest zawsze zamknięta dla kotów właśnie ze względu na alergię Alusi, w domu ciepło, a Alutka i tak wiecznie chora :evil: Niedawno była zatkana i też miała struwity, zostało to wyleczone, a teraz znowu pojawiły się struwity :evil: wiecznie coś, ech...to dlatego nawet nie chce mi się pisać
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie mar 07, 2010 16:31 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Moje trzy koty :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Kiedyś kupiłam sobie fajną poduszkę, cieszyłam się tylko chwilkę, bo natychmiast zarekwirował ją Maksik :evil: I od tej pory jest to jego ukochana podusia, służy mu do ugniatania :evil: a co z niej zrobił widać na fotkach :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie mar 07, 2010 18:13 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Maksiu odpoczywający na parapetniku :D
Obrazek
bo chwilę wcześniej...jeździł na rowerze :D
Obrazek
oraz wspólne czekanie na cattering :D
Obrazek

chwilowo nie mam ładnej fotki Alusi :oops: bo wciąż śpi :oops: ale już troszkę lepiej się czuje
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie mar 07, 2010 18:28 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Witaj Zuziu wieczorową porą :wink:
Maksiu piękny jak zawsze podobnie jak zalegająca na krześle Alusia i dywanikowy Lilutek :1luvu:
Wygłaskaj bidulkę - chorowitkę w moim imieniu :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 08, 2010 14:24 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Melduję się :kotek:
Głaski dla footerek

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Pt mar 12, 2010 22:18 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

anna_s pisze:Melduję się :kotek:
Głaski dla footerek

Witaj Aniu :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 12, 2010 22:32 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

A to dokumentacja rzadkich chwil wspólnych posiłków moich footer :lol: zwykle jadają osobno ze względu na Alusię :( tak mogą jeść tylko suche
Obrazek
i zwrot :ryk:
Obrazek

cieniuśkie coś te moje koty :ryk: no nie?? :ryk:

Obrazek Obrazek

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 12, 2010 22:48 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Śliczne zdjęcia Zuziu :1luvu: , u nas obie panny jadają z jednej miseczki :wink:
Wygłaskaj wszystkie futerka w moim imieniu :wink:

bubor

Post » Pt mar 12, 2010 23:32 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

zuzia96 pisze:

Obrazek Obrazek

:lol: :lol: :lol:

Piękności :D :1luvu: :1luvu: Nie wiadomo,które futerko ładniejsze :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Sob kwi 03, 2010 14:38 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie kwi 04, 2010 19:49 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Wszystkiego najlepszego w ten świąteczny czas Zuziu , Alusiu , Maksiu i Lilutku :wink:

bubor

Post » Sob kwi 17, 2010 13:11 Re: Moje koty...w tym ślepinka, trzyłapka ale szczęśliwa Lilunia

Dziękuję bardzo, bardzo za życzenia i kajam się okropnie, bo w tym roku przed świętami nie zdołałam kochani odwiedzić innych wątków i złożyć życzeń, ale...przed świętami pochorowały mi się wszystkie koty (co dokładniej opisałam w wątku Liluni) i nie byłam w stanie nawet włączyć komputera :oops: Potem pochorowałam się ja, potem stała się tragedia, kiedy zginęło tyle Ludzi [*] i jakoś tak nie było nastroju do pisania i dlatego odzywam się dopiero teraz...

I właśnie teraz Lilunia zaprasza wszystkich do odwiedzin w jej domowym, rodzinnym wątku, w którym będziemy opisywać jej dalsze dzieje, dzieje już na zawsze bardzo szczęśliwej koteczki :love: w swoim własnym domku :love: i w swojej własnej rodzinie :love:

Wypatrujemy słoneczka i zapraszamy do nas :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob kwi 17, 2010 14:30 Re: Moje koty...w tym ślepinka, trzyłapka ale szczęśliwa Lilunia

Parapetowe śliczności :1luvu:

bubor

Post » Wto kwi 20, 2010 22:03 Re: Moje koty...w tym ślepinka, trzyłapka ale szczęśliwa Lilunia

Ku pamięci podaję jeszcze link do poprzedniego wątku Liluni viewtopic.php?f=1&t=97937

A Lilutek codziennie chociaż raz musi przyłożyć Maksiowi 8O Najczęściej to się odbywa wieczorem, kiedy ja już jestem w łóżku z przybroszkowaną do mnie Alusią (a jakże! i nic nie jest w stanie jej odpiąć :roll: ) Lilutek jeszcze przed snem przyłoży Maksiowi, po czym sama ucieka na łóżko, chowa się za moje nogi i przygląda się, czy też on jej odda czy nie. Taki to jest nasz Lilutek-cwaniutek :lol:

Ale Lilunia jednak ma jeszcze wciąż nawracające jakieś stany lękowe, nie za często, ale wygląda to tak, że nagle zaczyna bardzo żałośnie miauczeć, tak jakby się czegoś bała. Biorę ją wtedy na ręce, noszę, przytulam i uspokajam. Wczoraj też tak było, nawet Maksiu ją pocieszał, wstał z łoża, gdzie uciął sobie drzemkę, dawał jej noski i tak pięknie ją pocieszał - co nie przeszkodziło Lilutkowi wieczorem znowu mu wlać :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]