A napisz mi dokładnie co Lusi dolega, co wey mówi to zapytam mojej wet- autorytet

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Srebro koloidalne, naprawdę działa i jest bezpieczne, może i śluzówkę pozbawia bakterii bo działa przeciwbakteryjnie, przeciwwirusowo i przeciwgrzybicznie, ale co to jest w porównaniu z antybiotykiem...
ja swoim kotom srebrem(nierozcieńczonym) przemywam np. dziąsełka, Jurasek miał stan zapalny- wszystko przeszło, a na forum króliczym znalazłam taki opis:
Promienicę u gryzoni jak rownież wszelkiego typu inne infekcje u ludzi i zwierząt można bardzo szybko i skutecznie wyleczyć podając "srebro koloidalne"- naturalny antybiotyk- do kupienia w aptece (może nie być dostępne natychmiast - hurtownia dostarcza na zamowienie apteki w ciągu jednego dnia).Jest to płyn bez zapachu i smaku - jak woda. Cena opakowania ok. 40zł. Podaje się do picia razem z wodą z poidelka ( ok. 20ml srebra/dobę / 100-200mlwody).Jeśli wykonano nacięcie ranę przemywać 2razy dziennie srebrem bez dodatku wody.Jeśli zwierzątko jest w zlej kondycji i już nie pije samodzielnie to w pierwszych 2 dniach należy je kilka razy dziennie poić. W ciągu jednego dnia winna być zużyta(wypita) w/w dawka. Zwierzątko pije więcej i szybciej zdrowieje jeżeli jest trzymane przy kaloryferze .Zauważalna poprawa następuje w ciągu kilku godziń. Okres leczenia ok.2-4tygodni. W przeciwieństwie do metod akademickich terapia bardzo skuteczna. Metoda sprawdzona- wyleczylem świnkę morską ktora weterynarz chcial uspić w związku z brakiem efektow leczenia antybiotykami ( świnki giną od skutecznie leczacej promienicę penicyliny - krolik ma szansę przeżyć) i brakiem efektow zabiegu hirurgicznego .Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!
a tutaj chyba najtaniej można kupić:
http://www.e-lek.pl/product-advsearch.s ... koloidalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 120 gości