„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Nie no, przecież tak być nie może. Wszystko się pieknie udało! Musi być dobrze. Matko, wróciłam dziś późnym wieczorem a na forum same złe wieści . Alusiu, no zdrowiej Malutka, kciuki trzymam , ciepełko wysyłam Czarniutka Kociambro!!!
Jeszcze nie dostałam wiadomości od Pani Domkowej. Jak tylko coś będę wiedziała, zaraz napiszę. Też się nie mogę doczekać, bardzo się boję i denerwuję...
jeszcze nie mam żadnej wiadomości od Pani Domkowej. Ale rano dzwoniła Eela. Jest jej bardzo przykro, że tak się stało. Mówi, że Alicja nie była w domu w takim stanie, a gdyby była, to na pewno zrezygnowałaby z podróży. Qupal Alicji nie był nigdy całkiem poprawny, ale krakowska wetka nie widziała powodów do interwencji.
Femka zadzwon do Pani Domkowej, trudno, jakoś to kobieta przeżyje, a przynajmniej przestaniemy siędenerwować, albo będziemy się denerwować mniej. Zamiast wziąść się do pracy to śledzę wątek, eeeh
I tak, i tak trzymam mocno kciuki za malutką