Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona&Spike pisze:My też trzymamy kciuki za kotki![]()
Mam nadzieję, że nasze małe wsparcie poprawi choć troszkę los kotków
Catrina pisze:Iwona&Spike pisze:My też trzymamy kciuki za kotki![]()
Serdeczne dzięki
Catrina pisze:Nataleczka, ja też zaczynam się powoli cieszyć tylko najpierw muszę ustalić z wetem czy podróz dla tego malucha nie będzie zbyt ryzykowna. Dzisiaj go wypytam (po 16.00). Jesteś bardzo odważna, że chcesz się podjąc leczenia takiej biedy... to spore wyzwanie jeśli nie miałaś jeszcze takiego przypadku pod opieką. No ale zawsze musi być ten pierwszy raz
dzioby125 pisze:Catrina pisze:Iwona&Spike pisze:My też trzymamy kciuki za kotki![]()
Serdeczne dzięki
Pieniądze dla czarnulków wpłyną na moje konto.
Wielkie dzięki
Catrina pisze:Opiekunka Okruszka zgadza się na transport kociątka do Wrocławia. Poowiedziała, że troskliwy dom tymczasowy to dla niego jedyna szansa. Ona nie daje rady zajmować się nim tak jaby było trzeba. Mały ma ciągle niską temperaturę ciała i trzeba go dogrzewać.
Powiedziała że jest bardzo przytulastyUwielbia jak się go nosi przy szyi. Obejmuje szyję łapkami i przytula się do twarzy. Bardzo mi to przypomina jedną kochaną malutką koteczkę, którą się opiekowałam jak była mała i bardzo chora. Też tak robiła i jecze dawała całuski i ciągle mruczała.
Okruszek też taki jest. Cały czas odwdzięcza się za ratowanie jego życia.
Czekam na decyzję Nataleczki.
covu pisze:na konto sklepu poszlo 188 zl od asiak za kolczyki i z allegro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości