Dostalam taka informacje. Informacja dotyczy 26 kotow, ktore pojechaly do Kasi do Nasielska. Koty wszystkie narazie przezyly, jedza jak smoki a co jest potrzebne jest ponizej
.............................
No więc można wpłacać na Psiego Anioła, azyl w Falenicy. oni mają status OPP. tu można przeczytac jak wpłacać:
http://www.psianiol.org.pl/finanse.htm
co do terakoty, to kiedy zjawiłam się w hipermarkecie, sprzedawca popukał sie w czoło. naród wykupił w ciągu pierwszego dnia promocji....
mam jednak obiecane pieniązki

) jak tylko zrobi sie cieplej i sniegi stopnieją zaczynamy organizować to przedsięwzięcie. to duża sprawa, dwa pokoje dla kotów, kuchnia w ktorej spi Kasia razem z 20 kotami i trzema psami. będzie to trochę kosztowac ale jest główny sponsor, no i mam nadzieję, troche sie zbierze. jestem optymistką.
co do leków: głownie antybiotyki, to musi kupowac lekarz weterynarii. poza tym ze 30 szczepionek. przydalyby się kocie witaminy, np. Eltam. chyba jest najlepszy.
Aha, Lidka, apeluj na kocim forum koniecznie o wpłaty bezpośrednio na konto Kasi. przepływ gotówki między Canis a Kasią jest zbyt wolny, lecznice nie chcą przelewow, tylko gotówki. a ona w sumie wzięła przeciez najwięcej zwierząt i ma z nimi najwięcej roboty....
pozdrawiam serdecznie
Dorota
..................
i jeszcze jedna informacja
.....................
nawet jesli fundacja Kasi nie ma statusu OPP to mozna zrobic przelewem
zwykla DAROWIZNE, ktora bedzie mozna odliczyc od dochodu przy wypelnianiu
PITa
za rok 2005, do wysokosci 6% dochodu.
....................................
Moze ktos bedzie mial ochote na taka pomoc