Kotek który odszedł by u nich 14 lat , był to kot , który 6 razy zmieniał dom, zanim do nich trafił. Był oddawany z byle powodu, np z powodu tego że ..za dużo jadł . Dramat ..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Paczka w Ruchu jest tania, ale bardzo długo trwa dostawa. Cieszę się, że w końcu paczka dotarła.
Agwena pisze:ewkkrem, super masz ten balkon. U mnie też duży parapet jest do wylegiwania, ale na drapaki nie bardzo już jest miejsce. Muszę coś pomyśleć, tyle że nie wszystko się da, bo zadaszony nie jest i na opady atmosferyczne wystawiony. Jak robiłam zabezpieczenie to przód, boki ze skosami i górę musiałam siatkować. Ale moje też uwielbiają tam siedzieć.
Kurcze, kicikici3, strasznie daleko ten ostatni potencjalny domek, ale kto wie... Trzymam kciuki.
mziel52 pisze:Wszystkie rude są pręgowane, bo to burasy-albinosy, bez ciemnego barwnika.
kicikici3 pisze:mziel52 pisze:Wszystkie rude są pręgowane, bo to burasy-albinosy, bez ciemnego barwnika.
Oooono proszę, tego nie wiedziałam. Czegoż to można się dowiedzieć ciekawego
![]()
ewkkrem pisze:kicikici3 pisze:mziel52 pisze:Wszystkie rude są pręgowane, bo to burasy-albinosy, bez ciemnego barwnika.
Oooono proszę, tego nie wiedziałam. Czegoż to można się dowiedzieć ciekawego
![]()
Nooo, ja też nie wiedziałam, nawet obejrzałam jeszcze raz Tofika od Mir.kaTeż ma pręgi
Tak jeszcze, kicikici3, wybacz prywatę:
Agwena, od parapetu do podłogi są dwa bale. Jeden widać na zdjęciu. To rury kanalizacyjne, te "grube", okręcone sznurkiem sizalowym. Taki mój patent. Nie zajmują miejsca i całość dość tania. Raz na kilka lat pewnie trzeba by zmienić sznurek.
Czarusiu, najlepszego domku życzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, włóczka i 209 gości