1m2 na kota!Koty u zbieraczki.Zastraszona Fela prosi o dom !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 27, 2018 7:35 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Szejbal pisze:
jasdor pisze:Nie wiem, czy Beata zdecyduje się żeby to powtórzyć.
Powiedziała, że jak będę się tak denerwować i zadręczać to NIE POJEDZIE.
Myślę, że jak będziecie ją prosić, błagać, padać na kolana, to da się przekonać i wybierzemy się jeszcze raz ;)
Ja jestem chętna.

Nie musicie prosić i błagać :ryk: Dla mnie Twoje emocje to dla mnie nauka jak w takim momencie trzymać przestrzeń swoją i naszą wspólną. Jak być RAZEM, gdy jest trudno. I tyle/AŻ tyle, bo cenne doświadczanie. (Mówiłam poza tym, że ZASTANOWIĘ się, czy pojadę, a o niejechaniu nie było mowy :twisted: )

Aż tak :strach:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pon sie 27, 2018 15:23 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Obiecana relacja z otwierania prezentu. Nie będę ukrywać, że PiFko i Malutka były nim zainteresowane niemniej niż ja sama :)
Dlatego dzielnie mi towarzyszyły podczas tej czynności wybierając od razu coś dla siebie :)
Długo to trwało, bo wszystko przepięknie spakowane, co raz z kartonu wyłaniało się coś innego :)
Dziękujemy za wszystko, na pewno będzie nam zawsze ten cudowny dzień przypominać .
A w środku całe mnóstwo różności : Cudny notatnik, koci cienkopis, spinacze w kształcie kotków, świecąca kotkowa girlanda, mydełko, kubek, kosmetyczka, zakładki, piórnik, świecznik (trzeba sobie było poskładać własnoręcznie w czym dzielnie przeszkadzał mi PiFko), breloczek, podkładki, foremka do ciastek, prześliczny kocyk i ananasik z walerianą, któremu Malutka nie mogła się oprzeć. Nie wiem, czy czegos nie pominęłam, ale wszystko cudowne :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
.....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 27, 2018 16:04 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Jak koci worek, to koci worek :D :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Pon sie 27, 2018 16:38 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ale najfajniejsze jest kartonowe pudełko, rzecz jasna :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sie 27, 2018 18:15 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ale cuda! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 27, 2018 18:20 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Super, że Ci się podoba :)

a plakat jak widzisz jest z przesłaniem ;)
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Pon sie 27, 2018 19:35 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Wspaniale roznosci :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon sie 27, 2018 19:37 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Ja potrzymam za aklimatyzację futerek :ok: :ok: :ok: i poczekam na, oby, dobre wieści.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 27, 2018 21:19 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Jak dobrze, że kocią pomoc zawsze można liczyć :D

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto sie 28, 2018 6:58 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Malutka od razu postanowiła z kocyka skorzystać :) I słusznie, bo wieczory i poranki już zimne :)
Super, że jesteś zadowolona :1luvu:
Nieustająco trzymam kciuki za koty :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sie 28, 2018 8:33 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Martwię się bardzo, bo Mikotka nie chce jeść :(
Nie jadła nic od przyjazdu. Wczoraj wieczorem rozmawiałam z dziewczyną.
ANi puszki, ani mięsa, ani suchego.
Wczoraj wyszła zza fotela i siedziała na oknie ale wystraszona mocno.
Kazałam dawać co tylko jej przyjdzie do głowy.
Jadła przed wyjazdem w sobotę.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sie 28, 2018 8:49 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

spokojnie. czasem trzeba dać coś bardzo kuszącego np. pasztet ludzki
albo lekko wysmarować kocią buźkę i zaskoczy ;)
ser_Kociątko

Post » Wto sie 28, 2018 9:05 Re: 1m2 na kota! Maraton po lepsze życie kotów u zbieraczki

Kurczak z rożna, bez skórki. Zwykle muszę się przy jedzeniu trochę podzielić. Nawet do klatki łapki wabiłam kurczakiem z rożna.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

[poprzednia][następna]