Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2016 13:50 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Kochani jestem chwilowo tutaj.Pilna sprawa do zrobienia.

viewtopic.php?f=1&t=174815&p=11481809#p11481809
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt maja 06, 2016 15:16 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

A i owszem, widziałam Twoje wpisy tu i tam :D

Willii i Misio - wszystko u nich dobrze?

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pt maja 06, 2016 16:34 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

A ja donoszę, że szczęśliwie udało się tym razem zebrać 176zł :201413 Ową znaczącą sumkę przelałam właśnie Baltimoore :wink:

P.S. Agnieszko mam na bazarku cosik z kotem może sie zainteresujesz :mrgreen: ( wiem, wiem, ale reklama dźwignią naszego sukcesu!)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt maja 06, 2016 16:57 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Atta pisze:A ja donoszę, że szczęśliwie udało się tym razem zebrać 176zł :201413 Ową znaczącą sumkę przelałam właśnie Baltimoore :wink:

P.S. Agnieszko mam na bazarku cosik z kotem może sie zainteresujesz :mrgreen: ( wiem, wiem, ale reklama dźwignią naszego sukcesu!)

O żesz kurde. 8O Atta :1luvu: Ty jesteś genialna po prostu. :201494 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2016 17:18 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Wiem, wiem, geniusz głęboko we mnie siedzi :mrgreen: Tylko jak idzie o znalezienie pracy to jakoś mi nie idzie :?

Atta

Post » Pt maja 06, 2016 21:13 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Atta pisze:A ja donoszę, że szczęśliwie udało się tym razem zebrać 176zł :201413 Ową znaczącą sumkę przelałam właśnie Baltimoore :wink:

Zaglądałam na bazarek, ale w takim razie nieuważnie :roll: Zaraz sprawdzę, co to.

Kasiorka suuuper, jesteś teraz głównym menagerem tych kotów :ok:
Znowu będzie można coś zamówić :D

Jestem w szoku, przy Twoich zaletach i umiejętnościach, pracodawcy powinni ustawiać się do Ciebie w kolejce.

Baltimoore

Post » Pt maja 06, 2016 21:20 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

No, no, zaglądaj i cenę podbijaj :ryk:

Co do pracodwaców już mam serdecznie dość słuchania: a pani nie pracowała jeszcze na takim stanowisku, a nie ma pani wieloletniego stażu w tym zakresie, a.. nie ma tego, a nie ma tamtego pffff :P Znaczy ważny jest papierek? Chyba sobie zacznę dorabiać życiorys. Tylko skąd nabiorę wydruków takich świadectw pracy :roll:

Atta

Post » Pt maja 06, 2016 21:33 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Już idę zajrzeć na bazarek.
I trzymam kciuki, żebyś fajną pracę znalazła :ok: :ok: :ok:

Baltimoore

Post » Nie maja 08, 2016 20:46 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Stuku,stuku :D

Baltimoore

Post » Nie maja 08, 2016 22:13 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Stuku,stuku :D

Ja się nie nadaje. :roll: :oops: Jestem wykończona.Dopiero wróciłam.Musze przelecieć kuwety, bo juz je zrobiłam, ale pewnie jeszcze dorobiły w trakcie.Rano muszę wstać i iść po kotki na zabiegi.Także marny dzisiaj ze mnie towarzysz. :roll: :oops: :oops:

Oczy mnie ostatnio bolą chyba od monitora. :|

iza71koty

Post » Nie maja 08, 2016 22:18 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Aha kicia jedna się okociła.Nie wiem gdzie ,bo latałam dzisiaj i jej szukałam,ale nic nie odkryłam.Szczęście że zobaczyłam ją przez okno jak szuka jedzenia, jakieś 2 godziny potem jak karmiłam inne koty w jej miejscu.Jak ją zobaczyłam, to poleciałam jak na skrzydłach, zobaczyć czy cała i jak sie czuje no i nakarmić do syta.A i jeszcze zmieniłam polary w budce podwójnej na nowe.Przy okazji szukania kici.Planowałam to od dawna.To chociaż inna kicia sie ucieszy, bo śpi tam inna kotka.

iza71koty

Post » Pon maja 09, 2016 5:37 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

OK. Wiem.
Stukałam też do innych Forumowiczów :wink:

To już trzeci miesiąc od naszej pierwszej udanej zbiórki na puszki :ok:

Chciałabym ogłosić ROZPOCZĘCIE DRUGIEJ FORUMOWEJ ZBIÓRKI NA PUSZKI
dla kotów z tego wątku :201461

Kontakt na PW ze mną lub z Izą.

Baltimoore

Post » Pon maja 09, 2016 10:04 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Bardzo proszę o kciuki dla koteczek.Pojechały dwie czyli tak jak planowałam i zaklepałam miejsca.

Jedna z kotek w dosyć zaawansowanej ciąży ale jeszcze bez tragedii.Druga sporo mniej ale chciałam wziąść jako drugą taką co mi się szybciej wygoi i będę mogła zwolnic miejsce.Tym bardziej ze druga młoda niespełna roczna wiec powinno pójść gładko.

Pierwsza koteczka z miejsca gdzie jej kotki i tam nie miałyby szans na życie.Zostałyby utopione jak to sie stało w tamtym roku.Wtedy sobie obiecałam ze zrobie z tym porządek bo tak nie moze być zeby kociaki z różnych miotów od kotek wykoconych w różnym czasie były topione wszystkie razem.No i wogóle żeby były topione.

W tym miejscu mam jeszcze 3 sztuki do zrobienia.Jedna z nich to młodziutka której w tamtym roku sie udało bo jakos tak sie urodziła pożną jesienia, po sezonie no i została.U tej zadnej ciaży jeszcze nie ma.

Jedną w wysokiej ciaży zrobiłam juz sporo wczesniej.Miała aż 6 maluszków.Drugiej niestety nie zdążylam, bo robiłam inną kotke a tamtej nie mogłam złapać.Więc ona sie okociła.Ma jednego kociaczka.Nie wiem czy był jeden ale tak mnie zapewniono.Dzisiaj go widziałam.Jest duzy i tłusciutki.Dobrze wykarmiony.Będzie żył.

Tak wiec dzisiaj pojechała na zabieg 3 kotka z tego miejsca.A w przyszły poniedziałek będe sie starała zrobic czwartą.Pozostanie ta jesienna młodziutka do zrobienia potem.

Wczoraj nie przynosiłam kotek.Wiedziałam ze dam rade je zapakować recznie do kontenerka wiec chciałam im ograniczyc stres.Obyło sie bez pułapek i innych cudów i kotki pojechały w kontenerkach wyscielonych mieciutkimi posłankami.

To dla mnie mniejszy stres bo wiem że jada miękko i wygodnie.

Wkurzyłam się nieco kiedy byłam po pierwsza z kotek .Po nia byłam w drugiej kolejnosci.Nic nikogo nie obchodzi ani kiedy pytałam o kotke ani kiedy prosiłam żeby mi ktoś rower przytrzymał bo mi sie popsuł jeden spining i chciałam umocować sznurkiem z drugiej strony kontenerek na bagażniku.

Cóż sama sie naszarpałam bo usłyszałam ze nikt nie ma czasu i że koty to...ech.

Powiedziałam do kici zeby byla dzielna.Ze damy rade i wszystko będzie dobrze.Będzie lepiej niz było.Nikt juz nie utopi jej dzieci.

Prosze o kciuki.

iza71koty

Post » Pon maja 09, 2016 10:25 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Miau! Spotkałam Twoje Kotki u lekarza :) Kciuki za zdrowie naszych pacjentów!

Pan.Kruk

Od: Pon paź 12, 2015 10:28

Post » Pon maja 09, 2016 10:28 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Pan.Kruk pisze:Miau! Spotkałam Twoje Kotki u lekarza :) Kciuki za zdrowie naszych pacjentów!

Serio?Super.Miauczały okropnie?

A Twoich ile na dzisiaj?Słuchaj ta młodziutka wczorajsza to nie ma laktacji?Sprawdzasz zawsze?Wiesz bo to jest inaczej jak karmisz własne a inaczej jak łapiesz w nowym miejscu jako wolny strzelec.

Wiesz jak to się sprawdza?

iza71koty

[poprzednia][następna]