Wiejskie Kociambry-nadszedł czas kastracji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2015 8:57 Re: Wiejskie Kociambry-Jutro sterylka i prosimy o kciuki :)

Ależ ona cudna jest :-)

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt paź 16, 2015 9:07 Re: Wiejskie Kociambry-Jutro sterylka i prosimy o kciuki :)

gatiko pisze:Ależ ona cudna jest :-)

Piękna jest i mam nadzieję że szybko znajdzie dom :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt paź 16, 2015 9:09 Re: Wiejskie Kociambry-Jutro sterylka i prosimy o kciuki :)

Zaczęło się jesienne pozbywanie Kotów
następny podrzucony tym razem czarny kocurek :(
Nie ogarniam tej wiejskiej kuwety,wiejskiego betonu ,morza głupoty i bezduszności :evil:

Cioteczki jupiiii mała Tija zrobiła kupkę ,taka mała śmierdząca sprawa a tak cieszy

Kociama

Post » Pt paź 16, 2015 13:19 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

Za mała śmierdzącą :ok:

Ja dzisiaj znalazłam martwego koteczka. :(

Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, wyrzucania zwierzaka z domu. :evil:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon paź 19, 2015 19:00 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

Góraleczko, nasza Kochana, nie ma dnia aby o Tobie nie pomyślała i nie przesłała pozytywnej energii.
Tej energii u mnie ostatnio mało, jak to pod koniec października, każdego przytłaczają zimowe wieczory.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw paź 22, 2015 5:09 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

gatiko pisze:Za mała śmierdzącą :ok:

Ja dzisiaj znalazłam martwego koteczka. :(

Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, wyrzucania zwierzaka z domu. :evil:

Też nie zrozumiem nigdy :( bardzo mi smutno bo tak wiele Zwierząt traci bezcenne życie przez głupotę ludzi

Kociama

Post » Czw paź 22, 2015 6:19 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

Dla tych ludzi życie zwierząt nie jest bezcenne.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw paź 22, 2015 8:55 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

Hannah12 pisze:Góraleczko, nasza Kochana, nie ma dnia aby o Tobie nie pomyślała i nie przesłała pozytywnej energii.
Tej energii u mnie ostatnio mało, jak to pod koniec października, każdego przytłaczają zimowe wieczory.

Też ciepłe myśli przesyłam Haniu :1luvu: taki czas jesienny i energii ubywa wraz z dniem
Ściskam Was mocno

Kociama

Post » Czw paź 22, 2015 8:56 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

MaryLux pisze::ok: :ok: :ok:

Dzięki za kciuki Maryś :)

Kociama

Post » Czw paź 22, 2015 8:57 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

MalgWroclaw pisze:Dla tych ludzi życie zwierząt nie jest bezcenne.

Ano właśnie i to okropnie mnie smuci :(

Kociama

Post » Czw paź 22, 2015 9:12 Re: Wiejskie Kociambry-Napływają jesienne Podrzutki :(

Witajcie :1luvu:
Latam jak torpeda i nie moge się zatrzymać wcale.Rozwaliłam dłoń bo szkliłam okienko wybite,jakoś tak mi sie szybka omsknęła i krew się polała.
Pogodę mamy brzydką bardzo,zimno,ciemno i chciało by się powiedziec do dooopy no ale nie mamy na to wpływu
Rano miałam przygodę z wielkim Psem.Wyczuł biedak kocia karmę w stodole i chciał wejść przez wycięty właz dla Kotów,zaklinowała mu się dupa i ani wejść dalej ani wyjść
wzięłam z domu kawałek mięska i położyłam przed stodołą.Pies poczuł,warczał i się wściekał.Ciąnęłam go za to dupsko mocno,a potem musiałam spitalać jak go wytargałam bo bardzo mnie pogonił,ledwo drzwi udało mi się zamknąć uffff,serce waliło jak oszalałe.Mięso znikneło i pies też na szczęście poszedł sobie
Nie wiem czy kiedykolwiek do ludzi dotrze że psy nie powinny biegać luzem po wsi,już nie raz były przypadki pogryzienia i jakoś nie dociera do tych pustych łbów

Kicia Tija czuje się coraz lepiej,żre jak koń i sre jak koń :lol: musi nabrac ciałka bo chudzinka z niej okropna
bardzo spokojny z niej Kotek,taka śliweczka .Czarny łobuziak jest,broi i rozwala co się da,facecik demolka mocno pracuje nad pokojem Madzi :roll:
Bardzo towarzyski jest i ciągle udeptuje i łasi się milaczek.Tija go nie lubi i warczy na niego mocno,nie jest skora do zabaw i wygłupów i strasznie poważna jest dziewuszka
Ciorny ma mikroskopijne jajka ,jeszcze nie widziałam u Kota takich pomponików maleńkich 8O
miał dom to pewne bo pazury miał tak długie że aż oczy z orbit wyłaziły ,a do tego nie jest jakiś bardzo wychudzony.Wesoły Kociak który się najwyraźniej komuś znudził.Fakt taki że kupę robił kilka dni gdzie popadło i to był kłopot.ale spokojnie i cierpliwie podeszłam do tego i teraz już korzysta z kuwetki :D

Pozdrawiam Was serdecznie Kochani
jak ja bym potrzebowała urlopu od życia och,no ale nie da się niestety

Ściskam Was mocno
IWA

Kociama

[poprzednia][następna]