A jakby go ktos chciał wziąć na szukanie domku czy coś było potrzebne to pokrywam koszty podróży. Śliczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aguteks pisze:A mogę go wirtualnie adoptować ? Bo ostatnio moje małe bardzo szybko znajdowały domki ?
A jakby go ktos chciał wziąć na szukanie domku czy coś było potrzebne to pokrywam koszty podróży. Ślicznykocur
Aguteks pisze:Ja nie kuszę ja eeeejakby tu powiedzieć
składam uczciwą ofertę, o![]()
(ja wiem że czarna robota spadnie nie na mnie więc tylko tak cichutko zgłaszam chęć wzięcia "utrzymanka" bo może .... ?)
ryśka pisze:Jestem w Krakowie, wieczorem więc dopiero będę mogła zrobić mu fotki![]()
![]()
![]()
![]()
boszsz Beato powiedz słowo, to go nikomu nie oddam
![]()
A mały jest rozkoszniakiem. Przytula się do ręki, szuka ludzkiego ciepła. I będzie cudo kocurkiem - malowanym![]()
Aguteks...
Stringusię wczorajz ascalithionem zawieźliśmy do nowego domu - ależ ona tam będzie szczęśliwa!
ryśka pisze:Jestem w Krakowie, wieczorem więc dopiero będę mogła zrobić mu fotki![]()
![]()
![]()
![]()
boszsz Beato powiedz słowo, to go nikomu nie oddam
![]()
A mały jest rozkoszniakiem. Przytula się do ręki, szuka ludzkiego ciepła. I będzie cudo kocurkiem - malowanym![]()
ascalithion pisze:ale z malowanego Cypisek!:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Exabot [Bot], Google [Bot] i 128 gości