Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TanundA pisze:
No wiesz Agapap okazało się, że Coffinka ma robaki i ludzie trochę panikują, a to a tamto
rozumiem bo też jak czegoś nie wiem wolę zadzwonić, upewnić się
no ale na tle innych kociastych domków bardziej się stresują
kurde nooAgaPap pisze:Własnie mi mamaja dzwoniła, że Pietrek/Ramiś/Klusek wraca z adopcjiRezydentka się pochorowała, a on zaczął ją męczyć. Fakt on ma bardzo dominujący charakterek, a do tego to jeszcze kocie dziecko durnowate
![]()
Ładny jest, w typie norweskiego to mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry dom, ale chyba trzeba szukać bardziej dla jedynaka z jego charkaterkiem![]()
mamaja ma malucha na tymczasie więc do mnie chyba trafi, a u mnie zadyma, bo moje dziecko wymyśliło, że sobie pokój pomaluje sama, więc wyprowadziła się do biblioteki, ze swojego powynosiła wszystko, że ruszyć się nie można na górze, burdel jak szlag w całej chałupie i to trwa już 2 tygodnie, bo jakoś ciężko to jej idzie, pochlastam się
![]()
Nie chce ktoś milutkiego, śliczniutkiego, prawie długowłosego z konkretnym charakterkiem kotecka na tymczasTylko uprzedzam - lubi gryźć
Mała1 pisze:przypominam cytując Bożenę;
Przypominam, że w sobotę 25-10-2014 r. o godzinie 10:30 jest szkolenie z Beata L, obecność obowiązkowa dla wszystkich, niezależnie od stażu na wolontariacie i grupy czyli i psiarze i kociarze!
Tematem szkolenia będzie mowa ciała psa i kota, jak się zachować przy zwierzaku specjalnej troski itp.
Przypominam też że wkrótce będzie szkolenie z psychologii psa i kota, z radzenia sobie z lękiem separacyjnym, agresją itp. oraz co bardzo ważne z radzeniem sobie z samym sobą bo to nie jest łatwe jak widzi się tyle zwierzęcego nieszczęścia i jest się wobec niego bezsilnym,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości