Koty p.Basi bezpieczne,te z białaczką proszą o wsparcie i DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 29, 2014 15:11 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

:ok: :ok: :ok: Za całokształt - i za Bożenę, żeby szybko zdrowiała :ok: , i za koty jadące do niej :ok: , i za te do odłowienia :ok: , i niech karma doścignie mordercę jak najszybciej :twisted: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 29, 2014 19:44 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Kotki kilkanaście minut temu wyruszyły z Warszawy. Bożena ma koszmarną migrenę i zero lekarstw od bólu głowy :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob mar 29, 2014 23:39 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Białaczki są chore :(
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Sob mar 29, 2014 23:42 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

zyje ,ale czuję sie kiepsko,wię ctylko napisze tyle;
Bialaczki sztuk 6 dojechały.Serafunka to straszna pzrylepka jest od razu się zaczeła pzrytulac
Oprócz Denidasa wszystkie koty sa chore :( i chude :(
Przyjechał Zajączek,ale dziskus taki,że po oknach skacze.Teraz siedzi pod łozkiem
Przyjechał tez dziki dzik i dzisiaj niestety musi byc w kontenerze,jutro go wyniose do mieszkanka

Ide spac,koty nakarmione sa,wiec musze sie połozyc,ledwo zyję
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob mar 29, 2014 23:50 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

biedne białaczki i biedna Ty :(
mam nadzieję, że kotki wydobrzeją
załatwiłam z Michaliną u P Doroty Sumińskiej audycję, jutro o 9ej w moim ukochanym radio tok fm, będzie o białaczce, będzie też o białaczkowej Kasi będącej obecnie w DT -apel o dom. Dziś okazało się, że Kasia ma szansę na DS, jeśli będą telefony w sprawie Kasi przekierujemy chętną osobą do białaczek u Bożenki. Oczywiście wszystko w swoim czasie -teraz najważniejsze odratowanie biedaczków
przydałaby się karma calm -stres ponoć bardzo sprzyja białaczce -tania niestety nie jest

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Nie mar 30, 2014 0:01 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

britta pisze:biedne białaczki i biedna Ty :(

przydałaby się karma calm -stres ponoć bardzo sprzyja białaczce -tania niestety nie jest

20zł dołożę gdyby jeszcze ktoś chętny był na dorzucenie.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Nie mar 30, 2014 9:08 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Za zdrowie koteczków i za domy gdy już je "ogarniesz" :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie mar 30, 2014 10:05 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

nOC PZREZYLISMY,POSPAŁAM Z KOTECZKAMI W POKOJU TROCHE,POTEM W SYPIALNI,BO TUTAJ SIEDZI zAJACZEK I MOJA SLEPUSZKA kAJA.
bIAŁACZKI BYŁY TAKIE GŁODNE,ZE DWA RAZY W NOCY DOKŁADAŁAM SUCHE.jEDZA totw bez problemu.Dzikus troche skubnal,ale dalej siediz sulony w kontenerze w łazience.Białaczki jeszcze sobie siedza w domu,pom południu je pzreniesiemy do miezkanka.

Serafinka jest taka pzrylepa,że tylko ja pzrytulac i całowac.Biega za człowiekiem jak piesek.Denis tez jest taki na rece,daje sie głaskac i pzrytulac.Zuczek ucieka,ale złapany tez odaje się pzrytulaniom.Serafinka go nie bardzo lubi,burczała na niego

Kropka jest sliczna,ale lekliwa, Marunia tez sie boi ,ale nie panikuje.Blondyna jest dzikawa

Jeszzce raz chce podziękowac za pzrywiezienie kociaków Pani Ewie i jej siostrze Justynie,było mił mi obie poznac.Wida jakie ciepłe sa i zatroskane.Panu Michalowi te zdziekuje za wszystko co zrobił dla tych kotów...

Mamtaka migrene ,ż eswiatłowstret mam,wiec juz krotko napisze;watek kotów załozę jutro moze,wtedy powpisuje co i jak.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 30, 2014 13:33 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Dla tych wszystkich, którzy ratują, chociaż czasami wydaje się że na darmo.

http://www.wykop.pl/link/1928524/psiak- ... du_element
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Nie mar 30, 2014 16:22 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

3 proszki juz wziełam dizsiaj i dalej mnie łupie lewe oko,ale cóz tzreba pracowac

Białaczki chodza po pokoju,niedlugo je wyniose do meiszkanka,teraz tam troszkę wietrze,pzreleciałam mopem podłoge,kuwetki stoja.
ŻUCZEK MALUSZEK JUZ NIE UCIEKA WYSTAWIŁ BRZUSIO DO GLAKANIA,JEST MIŁY
Blondyne nakryłam w kuwecie i nie uciekla
Serafinka czeka az wejdę do pojoju.Kropeczka niby płochliwa,ale juz lekko ogonem podnosi.
Denis grzeczny,nie ma z nim kłopotu,chudy nie jest,najgrubszy z kotów.

Serafinka dostała zastrzyk(kontunuacxja leczenia),co do reszty to jutro zobaczymy.Zaraz je omyję,oczy zakrople i dostana betaglukan...

Nie pisalam,ale uciekł mi Zajaczek,szukałam go po całym domu,załamka.Ale jest siedział wcisniety miedzy monitor a scianę i udawał ,ze go nie ma,neixle mnie nastraszył.Juz go wytarmosiłam ,pocalowałam w łepek słodki ,przygląda się mi bacznie,nie wiem czy wierzy,że tu zostaje,czy nie.W kazdym bądx razie jest dobzre.
Dziki dzik w łazience ,nie wychodiz z kontanera,siezi w kuwecie...jedzenia nie rusza
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 30, 2014 16:29 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Z dzika, żeby jadł :ok: . Za Zajączka, żeby nie straszył :ok: :ok: . Za zdrowie i domy dla wszystkich tymczasów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I za zdrowie dla Ciebie, bo to ciężkie jest ogarnąć to stadko pod Twoją opieką jeszcze z migreną. A neurolog nie przepisał Ci antymigrenowych? Bo ja swego czasu miałam jakieś i były diabelnie skuteczne - jedna wzięta przy pojawieniu się "aury" rozwiązywała sprawę.

Alienor

Post » Nie mar 30, 2014 16:37 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

wybieram sie do neurologa od pół roku :oops:

w piatek pzryszły pieniąązki od Ciebie i britty-bardzo dizękuje...Uzupełnie wszystko po niedizeli.
Zrobiłam zamówienie na worek TOTW w Telekarmie i 10puszek bozity.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 30, 2014 17:10 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Bożenko :1luvu:

jesteś wspaniała i tak czule opiekujesz się tymi kociakami pomimo tego, że źle się czujesz

i one już chyba wiedzą że jesteś kochana i można Ci zaufać :1luvu:

jeszcze tylko dziki dzik się nie zorientował że nic mu nie grozi :(

ale mam nadzieję, że chociaż w nocy jak jest cicho może wyjdzie i coś zje
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie mar 30, 2014 17:29 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

a mówi się, że od przybytku głowa nie boli :wink:
też kciuki za kociaki :ok: a zwłaszcza za Dziczka żeby jadł. jesteś wielka Bożenko!

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Nie mar 30, 2014 21:26 Re: ALARM!! 30 marca 30 kotów p.Basi trafi na ulicę! Włocław

Kociaste już są w swojej wynajętej chałupince :mrgreen: umowa na razie nie podpisana :twisted: jedna kocinka jest odmiennego zdania i niestety dość pazurzasto to zaznaczyła :roll: , Bożena jest podrapana uczciwie.
Dziczek suchym pogardził, ale mięsko łaskawie skubnął.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

[poprzednia][następna]