Herbaciana norka Alienorka - 98 exo DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 03, 2014 22:57 Re: Wkurzona norka Alienorka

Pogoda dzis do d...y i u mnie tez , i tez jestem dosłownie do tyłu i jak tylko zrobie z pampersowcami ide spac ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 04, 2014 7:01 Re: Wkurzona norka Alienorka

Wczoraj zimowa kurtka. Ale wiem, bo byłam, w budynkach włączyli ogrzewanie, a ja sobie też, ponieważ weekend więc i taryfa weekendowa - i od razu mi się humor poprawił. DZiś czyste niebo i słońce od rana. W mieszkaniu i tak mam ciemno jak w jaskini bez okien. No, prawie :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie maja 04, 2014 8:46 Re: Wkurzona norka Alienorka

U nas dziś piękne słońce, więc espresso jednak nie piłam. Kociarstwo ożywione i radosne. Będziemy się balkonować. I smacznaherbata.pl wstała :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 06, 2014 8:11 Re: Wkurzona norka Alienorka

Żyjemy i wszystko OK, tylko funkcjonuję w trybie biernym, czyli mózg mnie nie robi. W związku czym wczoraj wygotowałam do sucha serduszka dla kotów :oops: , bo siedziałam miziając Rukię i dopiero jak zaczęło syczeć ostro, przypomniałam sobie o kolacji dla koteczków. Mogę sensownie odpowiadać (mam nadzieję, że sensownie), ale produkować się za bardzo nie bardzo. Ale przypominam że deadline na zamówienia ze smacznej herbaty dziś o 20ej; informuję, że "Blackout" Connie Willies jest świetny (tylko czemu w 2060 nie mają komórek :? ) i spadam pracować.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto maja 06, 2014 8:16 Re: Wkurzona norka Alienorka

tryb może i bierny, ale całkiem dowcipny :lol:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto maja 06, 2014 8:42 Re: Wkurzona norka Alienorka

Dlaczego nadal jesteś wkurzona?

Blackout tylko po angielsku??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 06, 2014 8:49 Re: Wkurzona norka Alienorka

W zasadzie niby nie jestem ostro wkurzona (przynajmniej rano), za to jak odbiorę kilka telefonów :roll: ... Urodzaj na idiotów ostatnio.
Blackout i All Clear niestety English only. Czytam na razie cudze, ale czuję że kupię, żeby mieć na zawsze. To takie wielkie cegły, że rany :strach: , ale świetnie napisane (choć komórki lub inny system szybkiej komunikacji powinni mieć w 2060).

@violet - dziękuję za wyrazy uznania (choć wydają mi się totalnie niezasłużone :oops: )

Alienor

Post » Wto maja 06, 2014 8:54 Re: Wkurzona norka Alienorka

Idioci pewnie są zawsze ,tylko się czają..

Może JUŻ nie mają komórek? Może się okazały szkodliwe ? 8O

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 06, 2014 10:16 Re: Wkurzona norka Alienorka

Alienor, zapraszam do mnie :mrgreen: ostatnio jest "cudnie zabawnie"
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto maja 06, 2014 19:31 Re: Wkurzona norka Alienorka

Kinnia pisze:Alienor, zapraszam do mnie :mrgreen: ostatnio jest "cudnie zabawnie"

Współczuję i mimo że spokój sprawia, że nie bardzo jest o czym pisać, niech trwa on jak najdłużej :ok: :ok:

Alienor

Post » Wto maja 06, 2014 21:53 Re: Wkurzona norka Alienorka

Alienor pisze:
Kinnia pisze:Alienor, zapraszam do mnie :mrgreen: ostatnio jest "cudnie zabawnie"

Współczuję i mimo że spokój sprawia, że nie bardzo jest o czym pisać, niech trwa on jak najdłużej :ok: :ok:

dokładnie - niech trwa
nawet marazm lepszy niż "takie atrakcje"
Obrazek

Kinnia

Post » Wto maja 06, 2014 23:06 Re: Wkurzona norka Alienorka

Acha, widziałam dziś czarnego Radzi, który niestety spitolił przede mną jak byłam na odległość półtora ręki od niego. Niestety nie miałam żadnej wędliny ani tacki z kocim żarciem przy sobie :( . I kawałek dalej wyszedł na mnie (i zwiał jeszcze szybciej) pingwinek z białymi końcami łapek i gorsem. Jak zasuwałam wczoraj do pracy bliźnia(cz)k(a) Fionki się pokazał(a) wygrzewając w słonku - zanim podeszłam na 2 kroki zwiał(a). Chyba koty wyczuwają mnie i prewencyjnie uciekają - w sumie jak dłużej na Fio patrzę, to ona też wybiera ewakuację :roll: ...

Alienor

Post » Śro maja 07, 2014 11:34 Re: Wkurzona norka Alienorka

Dopadłam mnie zemsta organizmu za nie-wiadomo-co i do Zabrza nie pojechałam. :evil: . I w ogóle się wkurzyłam całościowo.

Alienor

Post » Śro maja 07, 2014 11:48 Re: Wkurzona norka Alienorka

Alienor pisze:Dopadłam mnie zemsta organizmu za nie-wiadomo-co i do Zabrza nie pojechałam. :evil: . I w ogóle się wkurzyłam całościowo.

Nie zazdroszczę i trzymam kciuki abyś szybko doszła do siebie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 07, 2014 11:52 Re: Wkurzona norka Alienorka

Alienor pisze:Dopadłam mnie zemsta organizmu za nie-wiadomo-co i do Zabrza nie pojechałam. :evil: . I w ogóle się wkurzyłam całościowo.

Alienor, mnię chleba nie odbieraj żech :lol:
to ja jestem na tym forum od intensywnych emocji i wkurwu notorycznego - nie TY

jednym słowem - odyńć, wkurw to moja domena :crying:
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]