Oczywiście podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do adopcji Pucha/Big Bena

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubula pisze:Polecam identyfikacji rasę kota 113/14 (zdjęcie powinno być jutro w bazie). Mi trochę podchodzi pod Burmillę ale wszelkie sugestie mile widziane![]()
magaaaa pisze:bubula pisze:Polecam identyfikacji rasę kota 113/14 (zdjęcie powinno być jutro w bazie). Mi trochę podchodzi pod Burmillę ale wszelkie sugestie mile widziane![]()
Nie burmilla.
To europejczyk, choć przyznaję, że ciekawie umaszczony.
bubula pisze:magaaaa pisze:bubula pisze:Polecam identyfikacji rasę kota 113/14 (zdjęcie powinno być jutro w bazie). Mi trochę podchodzi pod Burmillę ale wszelkie sugestie mile widziane![]()
Nie burmilla.
To europejczyk, choć przyznaję, że ciekawie umaszczony.
Tym lepiej dla niego
bubula pisze:Tym lepiej dla niego
Revontulet pisze:Czekamy na wieści
kuba.kaczor13 pisze:Revontulet pisze:Czekamy na wieści
oj ,dajcie choć zjeść obiad![]()
![]()
![]()
![]()
.
boniedydy pisze:No to ładnieSmutne tylko, że Żagielek, Ubasti i Dumka wciąż nie znajdują amatorów. A jak wyglądało dziś ich zachowanie?
królik dags pisze:Ogólnie dzień bardzo udany. Będę za Wami, i za nimi, bardzo tęskniła...
królik dags pisze:Żagielka za to ciocia Dagmara uszczęśliwiła czerwoną kropeczkąz tą malutką ze strzałką na nosie mało się nie pozabijali w pogoni za nią
Już jak wychodziłam po drugiej, był o wiele spokojniejszy i mniej "agresywny". On potrzebuje solidnych 2 godzin dziennie aktywnej zabawy, a będzie miodnym kotem bez rzucania się. taki mój werdykt.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości