Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2016 18:19 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Zawsze mówię, że zostawianie kłów to najpoważniejszy z błędów :lol:
Wszystkie kciuki zaciskamy, żeby szybko się dziewczyna wyluzowała :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro kwi 06, 2016 18:37 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

pchełeczka pisze:Nie. Na szczęście.... Za to całkiem sprawnie syczy... :roll:

To dobrze, to znaczy, ze żyje :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro kwi 06, 2016 21:10 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

siadam i czekam
pikantnie się zapowiada
kły, pralki itd.
:lol:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro kwi 06, 2016 21:25 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

To musze Cie rozczarowac. Gra wstepna przerwana. Misia przeniosła sie do transporterka. Widac za pralka ciemno, ciasno i w dupke zimno od tych plytek. ;)
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Czw kwi 07, 2016 8:03 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Rano Misia sie znowu zdematerializowała, ale za to w kuwecie był sik i coś co może kiedyś bedzie kupsztalem... Jednak kotek jest grzecznie kuwetkowy jak na razie. Kto chce takiego grzecznego ładnego kotka? :)

EDIT:
Chrupek też już wyraźnie więcej zniknęło więc jemy i działamy na tylne otworki całkiem prawidłowo.
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw kwi 14, 2016 18:25 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Po wczorajszych poszukiwaniach znikotka po całej chałupie i wydobywania jej z dziur jakie by mi do glowy nie przyszły dziś rano zastałam Misię na parapecie. Najpierw obeszłam i przeszukałam kryjówki bo mi do glowy nie przyszlo ze to bure to jest TO bure co właśnie siedzi na parapecie. Chyba nawet jej zbytnio nie zauważyłam. Po powrocie z pracy była już znacznie bardziej wyluzowana. Zdarzało jej się wyglądać z zaciekawieniem za okno. Przede mną się kuli chociaż przyniosłam mięsko i pogłaskałam. Generalnie chyba wyjście na salony odnosi całkiem niezłe efekty.
Niestety uszyska nadal nie są leczone. Nie chcę jej na siłę łapać. Zdążymy jeszcze i z tym. Byle wyluzowała całkiem. :)

Obecnie mi gdzieś zniknęła. Nie wiem gdzie jest w tej chwili ale póki co wpadki kuwetkowej też nie odnotowano. Ufff ;)
Kciuki potrzebne za domek!
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw kwi 14, 2016 20:37 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

ja tu nawet po popcorn gotowa lecieć, a Ta mnie z buta - gra wstępna skończona 8O

no jak to tak można człowieka w połowie nieźle zapowiadającej się akcji zostawić :roll:

buuuuuu

to teraz w nagrodę poproszę o "jakich" pościgach i tych, no kradzieżach
najlepiej z talerza :mrgreen:
albo lepiej, z lodówki :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt kwi 15, 2016 6:02 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

oj nie moja wina tylko kota ;)

Szalony Kot pisze:Ile można sie chować ;)

Teraz i tak jest lepiej. Do wtorku siedziała głównie za pralka... Jak otworzyłam drzwi łazienki to wyszła nie wiem kiedy ale przynajmniej się przemieszcza. Wczoraj siedziała na jednym oknie, dzisiaj na drugim. Jest zdecydowanie lepiej ale na mój widok jest akcja ewakuacja.
Z kotami generalnie ok. Aguszka się tylko dość nerwowa zrobiła i na wszystko syczy i warczy panikara, ale ona już tak ma. Innych kotów nie lubi zbytnio i wszystko jest dobrze jak ja mijają wielkim łukiem i absolutnie niczego od niej nie chcą. No rasowa jedynaczka która w stadzie o tyle dobrze działa że cos się dzieje.
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt kwi 15, 2016 17:15 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Myslcie co chcecie ale jak Maluch nie przestanie to przysięgam że go drzwi wystawie... Niech zesz ktoś go zabierze bo mu krzywdę zrobie...
Wszystkie koty mi zaczyna ganiać....

PS. Misia pod łóżkiem. Mam nadzieje ze je i pije.... miski oczywiście stoja wszędzie.... :/
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt kwi 15, 2016 17:17 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Misia, no weź się ogarnij dziewczyno :(

A co do Malucha, to ja mam to samo z CI.
Któregoś pięknego dnia ten facet przegnie i naprawdę źle skończy :evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 15, 2016 17:27 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

No przed chwila z zaskoczenia udziabał w tylek Tygrysa az ten się łapami nakrył po wykonaniu fikołka... Aguszka ciągle łazi i warczy albo syczy co pewnie też jest trochę związane z obecnością Misi, ale...
a Teodora się nie czepia... oni z Bziem i Branka wyluzowani patrzą jak na wariata. O tyle to dziwne że Teodorek też nie w ciemię bity i różki pokazać potrafi...
Jakby Malucha ktoś wziął na jedynego kota to byłoby super! Miałby człowieka dla siebie a mój czas dla niego to widać za mało... :/
Obrazek

pchełeczka

Post » Pon maja 23, 2016 9:21 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Łooo to już ponad miesiąc...

Misia nadal rzekłabym wydziwia...
Je nie wszystko i nie zawsze. Miesko wcina ładnie, whiskasa i tego ich zamiennika wcina ale aplawsa nie bardzo. Z marketowymi saszetkami też wchodzi różnie...
Na szczęście zaczęła się pakować na kolana. Tłusta jest nadal ale teraz to już chyba tez nadmiar skory jej się ślizga wokół. Na moje oko schudła bardzo, ale póki działa sprawnie na dwa końce to nie chce baby stresować.
Od kilku dni bierzemy na ręce, miziamy i przytulamy. Zapowiada się być raczej namolnym kotkiem do miziania po absolutnie całym kocie... jeszcze żeby się przy tym tak nie śliniła... ;)
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw cze 02, 2016 21:24 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Rzadko tutaj bywam ale jeśli ktoś ciekawy co u nas słychać to zapraszamy na fb https://www.facebook.com/tygrysekikumple/
Tam zdecydowanie więcej widać. :)
Obrazek

pchełeczka

Post » Wto cze 14, 2016 21:08 Re: Rezerwa bardzo prosi o dom bez innych zwierząt s. 27

Wszystkich zapraszam na wydarzenie
https://www.facebook.com/events/1558793894425109/

To mój schroniskowy podopieczny. Leciwy ale nadal uroczy psiak. Szukam domu na cito w sumie poki jeszcze nic dramatycznego się nie dzieje. To silny organizm ale nie niezniszczalny. A może ktoś z was szuka psiaka dla siebie?
Obrazek

pchełeczka

[poprzednia][następna]