Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Wieści z dt Witusia nie są zbyt wesołe - kotek BARDZO chce wyjść, miaukoli głośno, skacze na okno (zdążył zerwać roletę), niby dał się pogłaskać, ale miziasty raczej w tej chwili nie jest, tylko zestresowany na maksa. W dodatku rano opiekunka znalazła na łóżku dorodnego qoopala... Wiem, że trzeba dać mu czas, ale opiekunka nie ma zbyt dużego doświadczenia z kotami (to jej trzeci kot a drugi tymczas, z tym, ze poprzednie były typowo domowe). Zobaczymy, oby Wituś polubił mieszkanie w domu!
Goyka pisze:Może poprostu trzeba Witusiowi poszukać domu wychodzącego
ewa_mrau pisze:Goyka pisze:Może poprostu trzeba Witusiowi poszukać domu wychodzącego
a ile on ma m-cy?
bo jeśli dom z możliwością wychodzenia, to myślę, że dopiero po kastracji
... mry!
Goyka pisze:trzeba poczekać, może się uspokoi i oswoi z nową sytuacją, jest jeszcze młodziutki, ale faktycznie, gdyby miał towarzystwo kocie to by mu się tak nie nudziło. A może zrobimy zrzutkę na karmę i żwirek i wówczas ta Pani zgodzi się wziąć też na tymczas Agatkę?
Blekitny.Irys pisze:Goyka pisze:trzeba poczekać, może się uspokoi i oswoi z nową sytuacją, jest jeszcze młodziutki, ale faktycznie, gdyby miał towarzystwo kocie to by mu się tak nie nudziło. A może zrobimy zrzutkę na karmę i żwirek i wówczas ta Pani zgodzi się wziąć też na tymczas Agatkę?
Jestem za.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, mictrz i 77 gości