Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmieniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 03, 2013 17:23 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Ludzie o co tu chodzi chyba o wasze chore ambicje ...Jestem wolnym strzelcem chodze do kotow jak mam chwile wolnego czasu . Mam w domu psy a do kotow chodze bo lubie te zwierzaki ..Ale mowie wam ze do kotow chodzi P Bozena bo kocha te zwierzaki i to jest prawda dlaczego nie dajecie jej wszystkiego do karmienia o co tu chodzi .Nie wsztyd wam zeby walczyc o to co wam sie nie nalezy tylko kotom.... A p Wiesia juz powinna odpoczywac a nie chodzic po cmentarzu....

lipka.bozena

Od: Pon mar 18, 2013 19:45

Post » Pon cze 03, 2013 17:29 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

nie trzeba sie klocic tylko sie troche zastanowic co nalezy zrobic zeby koty nie glodowali

lipka.bozena

Post » Pon cze 03, 2013 17:39 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

lipka.bozena pisze:Ale mowie wam ze do kotow chodzi P Bozena bo kocha te zwierzaki i to jest prawda dlaczego nie dajecie jej wszystkiego do karmienia o co tu chodzi .Nie wsztyd wam zeby walczyc o to co wam sie nie nalezy tylko kotom.... A p Wiesia juz powinna odpoczywac a nie chodzic po cmentarzu....

Niech więc Pani Bożena założy wątek pomocowy dla kotów cmentarnych, którymi się opiekuje, opisze je, określi ich potrzeby, zbiera sama na jedzenie i się rozlicza. Po co innych w to angażować?
Wtedy sytuacja będzie jasna.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon cze 03, 2013 18:57 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

lipka.bozena pisze:nie trzeba sie klocic tylko sie troche zastanowic co nalezy zrobic zeby koty nie glodowali

Bardzo słusznie, proponuję się zastosować do własnych rad. Widać, że jest co robić.
Usunęłam posty, w których kolejny raz zarzucasz nierzetelność wolontariuszom. Jeśli masz na to dowody, zgłoś je organom ścigania. Jeśli nie, przestań rzucać oszczerstwa.
M. in. dzięki takim zagrywkom watek chyli się ku upadkowi. Dobrej woli ani życzliwości nie da się nakazać ani wyegzekwować a bez niej żadna inicjatywa nie przetrwa.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 03, 2013 19:02 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Karmie koty jak mam taka ochote ide i sobie robie wycieczki po cmentarzu i widze tylko p bozene jak koty dokarmi trwa to ze dwie godziny jak bym nie widziala to bym nie pisala i ja nie zebram o karme sama swoje zarelko daje kotom i nie potrzebuje oklaskow tak jak tu wiekszosc Wystarczy jedna karmicielka uczciwa na cmentarz i bedzie dobrze

lipka.bozena

Post » Pon cze 03, 2013 20:32 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Dziś wpłynął przelew 50 pln od Kotydwa12 - DZIĘKUJEMY!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przypominam rozliczenie:

ewaw pisze:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ROZLICZENIA WPŁAT I WYDATKÓW
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kwiecień 2013

Wpłaty:
- J.J.: 50 pln
- Kotydwa12: 50 pln
- meggi 2 (przekierowanie wcześniejszych wpłat od key_west i Tajemniczego Wujka): 150 pln
- Agneska: 30 pln
- patkazal: 50 pln
- Petroniusz: 35 pln
- Justyna25: 30 pln
- neron: 50 pln
- Fleur: 200 pln

Wydatki:
- Świat Karm, zakup puszek: 232,50 PLN

maj 2013

Wpłaty:
- Agneska: 30 pln
- key_west: 100 pln
- patkazal: 50 pln
- ewaw: 20 pln

Wydatki:
- Felis Klinika dla Zwierząt, ul. Osowska, zwrot kosztów leczenia i eutanazji kotki Balbinki: 454 pln
- Felis Klinika dla Zwierząt, ul. Osowska, zwrot kosztów leczenia i sterylizacji czarnej kotki z ropieniem: 200 pln

Stan konta na dzień 16 maja 2013: 8,50 pln
brak dalszych wpłat i wydatków w maju

czerwiec 2013

Wpłaty:

Stan konta na dzień 3 czerwca 2013: 58,50 pln
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro cze 05, 2013 14:41 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

mziel52 pisze:
lipka.bozena pisze:Ale mowie wam ze do kotow chodzi P Bozena bo kocha te zwierzaki i to jest prawda dlaczego nie dajecie jej wszystkiego do karmienia o co tu chodzi .Nie wsztyd wam zeby walczyc o to co wam sie nie nalezy tylko kotom.... A p Wiesia juz powinna odpoczywac a nie chodzic po cmentarzu....

Niech więc Pani Bożena założy wątek pomocowy dla kotów cmentarnych, którymi się opiekuje, opisze je, określi ich potrzeby, zbiera sama na jedzenie i się rozlicza. Po co innych w to angażować?

watek hahaha ona swoje pieniadze wydaje na koty jestem sama swiadkiem kupuje jedzenie za swoje pieniazki i basta

lipka.bozena

Post » Śro cze 05, 2013 14:43 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

meggi 2 pisze:
lipka.bozena pisze:to jest wszystko prawda p Wiesia juz powinna skonczyc karmienie poniewaz jest jusz wiekowa i chora

To ciężki żywot będzie czekał koty na cmentarzu.

Zenada jesli Bozena by nie chodzila na cmentarz to dopiero by byla tragedia

lipka.bozena

Post » Śro cze 05, 2013 15:55 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

lipka.bozena pisze:Karmie koty jak mam taka ochote ide i sobie robie wycieczki po cmentarzu i widze tylko p bozene jak koty dokarmi trwa to ze dwie godziny jak bym nie widziala to bym nie pisala i ja nie zebram o karme sama swoje zarelko daje kotom i nie potrzebuje oklaskow tak jak tu wiekszosc Wystarczy jedna karmicielka uczciwa na cmentarz i bedzie dobrze

lipka.bozena, wątek śledzi się ostatnio wystarczająco ciężko bez tych niekontrolowanych ciągów wyrazów :roll:

Renatab, czy on nie jest odrobinę...grubiutki? 8)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro cze 05, 2013 16:29 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

jamkasica pisze:
lipka.bozena pisze:Karmie koty jak mam taka ochote ide i sobie robie wycieczki po cmentarzu i widze tylko p bozene jak koty dokarmi trwa to ze dwie godziny jak bym nie widziala to bym nie pisala i ja nie zebram o karme sama swoje zarelko daje kotom i nie potrzebuje oklaskow tak jak tu wiekszosc Wystarczy jedna karmicielka uczciwa na cmentarz i bedzie dobrze

lipka.bozena, wątek śledzi się ostatnio wystarczająco ciężko bez tych niekontrolowanych ciągów wyrazów :roll:

Renatab, czy on nie jest odrobinę...grubiutki? 8)

Jest grubiutki.Będzie miał z czego schudnąć jak przejdzie na wyżywienie,które serwuje się na cmentarzu :wink:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw cze 06, 2013 0:46 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

mziel52 pisze:

o ile mi wiadomo ona karmi koty tez z wlasnych pieniazkow

lipka.bozena

Post » Czw cze 06, 2013 9:30 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Wiecie co, wstyd.
:oops:
Wstyd, co się tu dzieje. Żeby inteligentne osoby o wspólnym zamiłowaniu do kotów nie umiały ze sobą przyjaźnie załatwiać spraw.
Czytając ten wątek, przestałam w duchu ubolewać, że jestem samotna w logistyce i karmieniu ok setki kotów na Mokotowie (z tym wyjątkiem, że na cmentarzu służewieckim pomaga mi Marcelibu).
Stara prawda, że tak naprawdę można polegać tylko na sobie.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw cze 06, 2013 10:10 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Prakseda
Święte słowa.
"Im dłużej przebywam z ludźmi, tym bardziej kocham swoje zwierzęta."
Wiem, robię błędy ortograficzne
Nie puszczone bąki powodują przesrane myśli.
[url=http://www.etovet.pl[/url]

Puchacz

Od: Nie lut 22, 2004 16:23

Post » Czw cze 06, 2013 17:31 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Puchacz pisze:Prakseda
Święte słowa.

Zgadzam się.
Dlatego też nie chcę dłużej brać w tym udziału.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Czw cze 06, 2013 19:15 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Alysia, zgadzam się z Toba.
Dziękuję Ci za słowa wsparcia.
Dziękuję też wszystkim innym, którzy mnie wspierali w trudnych momentach.

Ten wątek bedzie zamknięty.
Nie chcę i nie mogę dłużej go prowadzić.
Miał to być wątek pomocowy, a stał się wątkiem prania brudów, wzajemnych oskarżeń i zawiści.
Zła energia tego wątku spowodowała wycofanie się darczyńców i osób wspierających.
W tej sytuacji istnienie wątku nie ma sensu - kotom on już nie pomoże.

Nie wiem tylko, co zrobić z kwotą: 58,50 pln, która jest na koncie wolszczaków.
Ostatni przelew (50 pln od Kotydwa12) zwrócę do darczyńcy,
a pozostałe 8.50 przeleję na nowe konto, jeśli takie pojawi się w nowym wątku.
Mogę też kupić ze 3 puszki za te 8.50 i przekazać karmicielom na cmentarzu.
Na pewno nie przywłaszczę sobie tych pieniędzy - konto będzie rozliczone do końca i zamknięte.
Wszystkim osobom, które wpłacały na konto wolszczaków, z chęcią prześlę na maila pdfy z potwierdzeniami
operacji na koncie.

Pozdrawiam Wszystkich i proszę moderatorów o zamknięcie tego wątku.
ewaw
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]