SchronWro - 260 kotów w schronisku!!! Zdjęcia str. 62-63.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 17, 2012 11:47 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Właściciele tego zaginionego kota na pewno będą jeździć, a ja po prostu prosze o zwracanie uwagi, także gdyby ktoś bywał w tamtej okolicy- ul Nowowiejska, Wygodna, Jedności itd na błąkajace się, czy znalezione koty.

To zaginiony kotek:

Obrazek

Kontakt do opiekunów:
668-037-495

Miał na sobie jaskrawozieloną obróżkę z adresówką.
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Wto lip 17, 2012 13:46 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Zrobiłam wczoraj ponad 600 zdjęć... masakra :) tzn. w tych zdjęciach są karteczki albo jakieś testy i "na wszelki wypadek". Bądź co bądź samo zgrywanie na dysk zajęło mi godzinę ;)
Próbuję to choć trochę opanować. Obróbka niestety pobieżna.

https://picasaweb.google.com/1026408177 ... directlink

To nie wszystko oczywiście. Będę tam coś dorzucać. Nie wiem czy dziś, ale na pewno jutro.

Doszłam do wniosku, że następnym razem będę musiała wybrać parę kotków i na nich się skupić.

Nie wiem też, czy numerów nie pomyliłam... :(

edit 22:45: ja tu obrabiam w trybie ekspresowym, a ten post przez moderację nowych użytkowników pojawił się dopiero po 18... :/
Ostatnio edytowano Wto lip 17, 2012 21:48 przez myrmeleon, łącznie edytowano 1 raz

myrmeleon

Od: Pon lip 09, 2012 14:29

Post » Wto lip 17, 2012 14:09 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Te dwa kotki, które są teraz w klatkach mają niestety chyba czerwone obróżki o ile pamiętam.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Wto lip 17, 2012 14:31 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Edyta dotaj go do kotów zaginionych jeżeli już tego nie zrobiłaś
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 17, 2012 14:52 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Tak, koty w schronie mają czerwone obróżki z jakimiś diamencikami czy coś ;)
i oba są bure ale z białymi brzuszkami, więc to na pewno nie ten z fotki:(
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Wto lip 17, 2012 22:22 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

Zdjęcia z klatek (kliknij, żeby zobaczyć duże zdjęcie)

1. Super fajna, miła kotka, 5 lat, bardzo sympatyczna, idealna do adopcji
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

2. Malutka szylkretka, która jest bardzo biedna, została sama w klatce, aż ciężko uwierzyć, że jeszcze jej nikt nie porwał do domu, takie piękne maleństwo :(
Obrazek Obrazek

3. Piękna 5 letnia kotka z czerwoną obróżką, niby coś słyszałem, że dzika itp, a to nieprawda, daje się głaskać i sama szuka kontaktu - na pewno nadaje się do adopcji
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

4. Moja faworytka, 3 letnia przepiękna koteczka biało-szara, już mógłbym ją nazwać Myszka :) Głaskałem ją z 5 minut bez przerwy, ledwo trafiła do schroniska a już dała się dotknąć, do adopcji bezwzględnie...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

5. Super zajefajny czarny kocur! Po prostu przykleja się do Ciebie i nie chce puścić :) REWELACYJNY KOT (4 lata, wykastrowany)
Obrazek

sunicram

Post » Wto lip 17, 2012 22:24 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

i maluchy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

sunicram

Post » Wto lip 17, 2012 22:33 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

I jeszcze kilka zdjęć z kociarni:

1. Wujcio (wcześniej Dziadzio), ma już ogłoszenia, czekamy na odzew:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2. Mój ulubiony Koto z kociarni teraz, nazwałem go Jeremy i czekam na odczyt z chipa, żeby zrobić mu osobny wątek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

sunicram

Post » Wto lip 17, 2012 22:45 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.13

JaEwka pisze:Edyta dotaj go do kotów zaginionych jeżeli już tego nie zrobiłaś

Dodałam. Wrzuć ElGato do adoptowanych.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 17, 2012 22:48 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.31

matko z córko 8O 8O 8O

ależ urodzaj :|

EDIT: Jutro przerzucę nowe zdjęcia do katalogu na fb i poopisuję, dzisiaj już nie mam siły :(
Mam nadzieję też zrobić choć kilka ogłoszeń, ale ostatnio ciągle coś mi staje na przeszkodzie.

Straszne to i tyle czarnulków :(
GDZIE TE DOMY? :(

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro lip 18, 2012 7:52 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.31

Ten czarno biały to chyba 5 letnia kotka :wink: ale zaraz się upewnię

Edit: Tak to kotka oddana z domu, ponoć bała się obcych i coś tam chyba był że nie nadaje się do dzieci :roll: dla mnie to jakieś totalne nieporozumienie...Ta kicia jest tak rewelacyjna, ciągle łaziła za moim tż-em strzelała baranki - no cud miód orzeszki po prostu :mrgreen:
Chyba będziesz musiała jej zmienić imię na Jennifer :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lip 18, 2012 9:11 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.31

Tak, będę musiałA :ryk:

Nie no, ja w ogóle pomyliłem tego kota od początku z kimś innym, a teraz jak widzę nawet płeć się nie zgadza hahaha Czekam na info od Asi, ma dzisiaj chipa odczytać i mi wysłać wszystko co ma na jego (eee... jej) temat. Ale jak Ty coś masz jeszcze wiesz to proszę, napisz tu wszystko.

A w ogóle to:

1. Super zdjęcia koleżanki - polecam obejrzeć (podziwiam Twoją rękę, że na 1.8 jesteś w stanie tak ostrość ustawić, przy okazji to 50/1.4 jest? bo nie chce mi się wierzyć, że 1.8 :) ). No i z tą obróbką pobieżną to bym dyskutował hehe, myślę, że jest konkretna - i bardzo dobra :) Ale to trochę już OT

2. W pok nr 9 ponoć wszystkie koty zachorowały, szlag by trafił :(
Obrazek

sunicram

Post » Śro lip 18, 2012 9:54 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.31

no to co wiedziałam to napisałam :wink: nr chipa moge podać jak będę w domu żebyś "wiedziała" :ryk:

kurcze marzy mi się jakiś dobry obiektyw żeby robić takie ładne zdjęcia :roll: chociaż na razie tro musiałbym się nauczyć porządnej obsługi tego co mam hehehe bo ja raczej fotki rekraacyjnie robię i nawet nie rozumiem tego co sunicram napisał :lol:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lip 18, 2012 10:36 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.31

sunicram pisze:2. W pok nr 9 ponoć wszystkie koty zachorowały, szlag by trafił :(

To było do przewidzenia przy takim przekoceniu :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]