Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:A ja chciałam oznajmić, ze nie przyjadęAwaria samochodu, do jutra raczej nie będzie zrobiony
Nie wiem dlaczego Denis i Pysiol tak bardzo atakują DexteraDzisiaj biedak nie miał już gdzie uciekac, jest mocno zdenerwowany, nawet na mnie warczał . Ci dwaj terroryści nikomu nie odpuszczą
Pysiol naśladuje zachowania kocurów i niestety teraz ma za wzór Deniska, trochę mnie to martwi, bo później trudno wyadoptowac taką zadziorę do domu z innymi kotami, ale chyba nic nie zaradzimy
![]()
Iweta pisze:A ja chciałam oznajmić, ze nie przyjadęAwaria samochodu, do jutra raczej nie będzie zrobiony
balbina38 pisze:Nie wiem dlaczego Denis i Pysiol tak bardzo atakują DexteraDzisiaj biedak nie miał już gdzie uciekac, jest mocno zdenerwowany, nawet na mnie warczał . Ci dwaj terroryści nikomu nie odpuszczą
Pysiol naśladuje zachowania kocurów i niestety teraz ma za wzór Deniska, trochę mnie to martwi, bo później trudno wyadoptowac taką zadziorę do domu z innymi kotami, ale chyba nic nie zaradzimy
![]()
wczoraj Denis też atakował Dekstera( dwa razy oberwał ode mnie szmatą), a Dekster chciał się bawić.Może Denisa przenieść na zdrową?
terenia1 pisze:balbina38 pisze:Nie wiem dlaczego Denis i Pysiol tak bardzo atakują DexteraDzisiaj biedak nie miał już gdzie uciekac, jest mocno zdenerwowany, nawet na mnie warczał . Ci dwaj terroryści nikomu nie odpuszczą
![]()
wczoraj Denis też atakował Dekstera( dwa razy oberwał ode mnie szmatą), a Dekster chciał się bawić.Może Denisa przenieść na zdrową?
Ja proponuję dla Denisa i Pysiola karną kolonięczyli przeflancowanie ich na zdrową tam się powinny uspokoić
Iwona11 pisze:Ach te rudzielce, co takiego mają w sobie, że ludzie mają na ich punkcie bzika![]()
W przyszłym tygodniu nie będę w stanie obsadzić żadnego dyżuru i przez kolejne 3 tygodnie też nie, bo wyjeżdżam
Użytkownicy przeglądający ten dział: AniaEl, Google [Bot], Jura, puszatek i 61 gości