Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:Wojtku ja rezygnuje. Nie stac mnie za zakup koszulki za 49 pln, a inny kroj mnie po prostu nie interesuje, nie cierpie wyciec w serek. Mojemu TZ zamowilam ja niejako do pary dla mnie , ale on sam jej nie chce za takie pieniadze. 100 pln za 2 bawelniane bluzki z krotkim rekawem, to za duzo jak dla mnie
.
Anja pisze:a inny kroj mnie po prostu nie interesuje, nie cierpie wyciec w serek.
Anja pisze:Wojtku ja rezygnuje. Nie stac mnie za zakup koszulki za 49 pln, a inny kroj mnie po prostu nie interesuje, nie cierpie wyciec w serek. Mojemu TZ zamowilam ja niejako do pary dla mnie , ale on sam jej nie chce za takie pieniadze. 100 pln za 2 bawelniane bluzki z krotkim rekawem, to za duzo jak dla mnie
.
Wojtek pisze:Co można zrobić w tej sytuacji?1
Możemy zmniejszyć narzut na schronisko. Dotychczasową propozycję (15 PLN) zgłosiłem przy założeniu, że kupimy najtańsze koszulki. Założenie okazało się błędne.
Więc może zgodzimy się na 10 PLN ?
Wówczas koszty byłyby następujące:
T-shirt: biala=31 zl, kolorowa=38
V-neck: biala=33, kol.=39
Lady: biala=46, kol.492
Osoby, które zamawiały koszulki "Lady" mogą zmienić zamówienie na "T-shirt" lub "V-neck"
Wojtek pisze:Ivciu, jeśli rezygnujesz z zamówienia to proszę, przyślij mi e-maila, bo na podstawie Twego postu nie wiem co mam zrobić
Marlena pisze:Ja wybieram opcje druga. Jesli trzeba bedzie to zmienie na biale zwykle t-shirty lub czarne jakie tylko beda potrzebne.
Marlena pisze:Musze przyznac, ze podziwiam Cie Wojtku za zaangazowanie sie w sprawe koszulek i cierpliwosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości